Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítani akar a barátom, ha azt írja smsbe hogy "majd megbeszéljük"?
Figyelt kérdés
vitatkozás után írta miután írtam neki hoyg ne haragudjon rám, és nem akarok szakítani. de ő mit akar?2008. jún. 8. 17:39
1/9 anonim válasza:
Hát lehet, de lehet h nem! 50%-50%!
De ezt ő tudja, mi nem! és nem s mondtad h min vesztetek össze és hányszor veszetetek össze!
Mi így nem naon tudunk segíteni!
2/9 A kérdező kommentje:
mert kicsit trehány a stílusa, és én megelégeltem ezt, szóltam neki. De így utólag belátom hogy nagyobb hévvel mondtam meg neki mint kellett volna, sajnos. Egyébként elég ritkán vezsekszünk egymással, és nem komolyakat, tehát nincs tányér törés és még fel sem merül a szakítás gondolata. Érzem hogy szeret, énis őt, de lehet hogy megelégelte volna ezt a mai esetet és kidob?:(
2008. jún. 8. 17:59
3/9 anonim válasza:
Ha nem akarsz szakítani valakivel, akkor ne mondd ki a másik előtt azt a szót, hogy "szakítás", mert elgondolkozhat rajta.
Elég kevés infót írtál a kérdésedben, ezért nehéz tanácsot adni.
A legjobb lesz, ha te kérdezed meg tőle, hogy mit akar. Akkor valószínűleg pontosabb választ kapsz, mint ha arra vársz, hogy mi találjuk ki a te leírásod alapján.
4/9 anonim válasza:
Jaja!Bár ha nem veszekedtek annyit,akko nem hinném h szakítani fog,de kitudja, minden dologra felkell készülni!:(:)
5/9 anonim válasza:
Mióta vagytok együtt? Ez sokat számít!
6/9 A kérdező kommentje:
másfél éve!
2008. jún. 8. 18:28
7/9 anonim válasza:
Nem tudom, de nálam a "majd megbeszéljük" azt jelenti, hogy van egy probléma, amit meg kell oldani, és ez nem egyenlő a szakítással.
8/9 anonim válasza:
lehet, h csak hosszabban szeretne veled elbeszélgetni erről ezért írta azt. nem akarja sms-ben megoldani.
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! és való igaz, ezt nekünk kell megoldani! de azóta sokat csörget, és ez nálunk már fél siker:)
2008. jún. 9. 10:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!