Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam el egy lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el egy lánynak hogy nagyon tetszik?

Figyelt kérdés

Üdv

Van egy lány aki nagyon tetszik nekem. Nagyon sokat gondolok rá, szinte mindig és ez nekem furcsa mert ilyenben még soha nem volt részem, és rossz is mert nem hiszem hogy velem járna. Már pár hónapja beszélgetünk facebookon(sajnos élőben nem nagyon tudunk találkozni), és ilyenkor is minden nap azon gondolkozok hogy mit írjak neki. Elég sokan hajtanak rá, és épp ezért nem is érzem hogy lenne bármi esélyem is. Most már elszeretném hívni valahova(nem randira, hanem mondjuk valami tevékenységre amit ketten csinálnánk). Itt mindenképpen el akarom mondani neki hogy tetszik, de hogy tegyem? Kérdezzem meg hogy lenne-e esélyem nála?

Ha pedig nem jön el, akkor facebookon megírom neki, csak mondja már azt hogy én nem jövök be neki, hogy ne mindig ő járjon a fejemben. :(

17/F 16/L

2013. márc. 6. 07:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Mond el neki amit érzel. Amúgy moziba hívd el, ott még a csókra is van esélyed..:D Amúgy ha nem jön el, akkor se facebookon mond el neki, ezeket jobb élőben tisztázni szóval akkor később hívd el.:D
2013. márc. 6. 08:22
 2/4 A kérdező kommentje:

Itt nincs mozi.. :D

De mit mondjak neki? Hogyan közöljem?

2013. márc. 6. 08:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát ehezz hasonlót, vagy felőlem másold ki ezt neki ha facebookon akarod neki írni.:D

"Szia. Már régóta el akarok neked mondani, amit eddig nem mertem, Nagyon sokat gondolok rád, szinte a nap minden percében te jársz a fejemben. Fontos vagy nekem, az életem részét te töltöd ki. Szeretlek téged!" vagy valami hasonló nyálas szöveget..:D még tegyél hozzá valamit.

Sok sikert!:D

2013. márc. 6. 08:51
 4/4 A kérdező kommentje:

Ú ezekben nem vagyok jó :D

Köszi :)

2013. márc. 6. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!