Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Egyből kettőt? :o
van barátom (már nem szeretem, épp szünetet tartunk!) de megismerkedtem egy sráccal aki 7 évvel idősebb nálam, én nagyon nem tetszem neki, gondolom, mivel semmilyen érdeklődést nem mutat irántam. Nekem viszont tetszik és többet is szeretnék tőle!
Ne a barátommal gyertek, hanem segítsetek!! :( köszönöm.
Tulajdonképpen mit hittél? Ha nem kellesz a srácnak, akkor majd mi egy ütésre megváltoztatjuk?
Ha nem kellesz fogadd el és ne fuss egy olyan szekér után, ami láthatóan még a létezésedről se akar tudomást venni.
A barátodról csak annyit, hogy ha valóban nem szereted, miért nem szakítasz vele? Mi értelme a szünetelésnek?
Te hány éves vagy? Ha 15-16, akkor megértem miért nem akar semmit a 7 évvel idősebb srác-mások a céljai, mert egy másik életszakaszban van, mint te.
Ha huszonéves vagy, akkor az a 7 év nem lenne sok, de akkor valszeg nem jössz be neki, s azért nem érdeklődik.
Ne erőltesd egyik esetben sem.
Egy nő, ha szünetet tart, az azt jelenti, hogy pasizni akar, mint a jelen esetben is!
A jelenlegit csak hitegeted, miközben kinéztél egy újabbat.
Remélem, hogy két szék közül esel po fára majd!!
Mégis mi a jó francot vársz tőlünk?! Szakíts a pasiddal ha már nem szereted. Miért hülyíted?!
Ezért vagyunk elkönyvelve hülyéknek.. az ilyen idióta pics@k miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!