Van egy 3 éves kislányom.18 éves vagyok. A kislányom nagyon hisztis, bármit mondok neki vagy csak rá szólok egyből síkít, földhöz veri magát. Mit tehetnék?
Igen fiatal vagyok még de rengeteg türelmem van hozzá! El lett kényeztetve, bármit kér meg kapja. Tudom hogy ez rossz, de már nem tudom hogy bírnám meg változtatni!
Bárhol legyünk amit kér meg kell adnom neki mert különben legyünk bárhol el kezd síkítani, és földhöz veri magát...
hogy szoktassam le róla?
Pofon hülyeség...attól max te nyugszol le ő nem fog.
sztem hagy egy pár alkalommal hagy hiszizzen,é szép lassan rájön nem er el vele semmit és abbahagyja.
tapasztalatból mondom 2 lányom van. Ök is voltak hiszis korban,de így elmaradtak lassan
Kedves 2. válaszoló!
köszönöm és meg próbálom hátha össze jön. Az a baj hogy muszály vinnem magammal mert egyedül nevelem öt. Nincs kire hagynom:(
Szoktam mondani neki hogy nem szabad mert az nem eladó vagy az neked nem jó. és kapsz helyette másikat . de neki az a gondja hogy mindent nem kaphat meg.
ha nem veszem meg neki amit épp szeretne akkor jön a hiszti a bolt közepén, síkít , üvölt, rúg, harap.
kedves 3. válaszoló.!
És sikerül le szólnia? vagy enyhült a hiszti valamikor?
Kedves 4. válaszoló!
Azt tudom hogy csak nagyobb gond lesz belőle...
Amúgy nagyon okos, számol, verset tanul, bármit mondok neki ő meg teszi. csak a hiszti ne volna... Csináltam már olyat is hogy el kezdett hisztizni a bolt közepén fogtam a kezét és szépen ki sétáltam a boltból és nem vettem semmit haza vittem be ültettem a szobába, és ott ült magába. utána jött hogy szeret meg puszi :) jó minden de utána kezdődik megint előlröl...
Jól csinlátad, amit az utolsó kommentedben írtál. Ha egymás után minden hisztijénél ezt eljátszod, megcsinálod, vagyis nem éri el a célját, akkor abba fogja hagyni.
3,5 éves a lányom, alapba nem hisztis, de mostanában elég rossz a kisasszony. Múltkor mentem velük (22 hósak az öccsei) szandit venni mindhármuknak, a fiúknak sikerült is, de a lány nem hagyta hogy felpróbáljak neki több szandit (3 félét), így hazajöttünk és nem kapott. Következőbe már nem csinálta, mert ő is akart szandit. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!