Van egy 3 éves kislányom.18 éves vagyok. A kislányom nagyon hisztis, bármit mondok neki vagy csak rá szólok egyből síkít, földhöz veri magát. Mit tehetnék?
Igen fiatal vagyok még de rengeteg türelmem van hozzá! El lett kényeztetve, bármit kér meg kapja. Tudom hogy ez rossz, de már nem tudom hogy bírnám meg változtatni!
Bárhol legyünk amit kér meg kell adnom neki mert különben legyünk bárhol el kezd síkítani, és földhöz veri magát...
hogy szoktassam le róla?
Szia!
Én is 18vagyok,és az én fiam is ilyen,ő is 3éves.Én is azt szoktam,hogy felajánlok valami kisebbet neki,ha tetszik megkapja,ha nem,igy járt,semmit nem kap.Iszonyat hisztis!!De mostanába már kicsit jobban hallgat rám!!Nekem soha nem volt szivem berakni a szobába,meg is lett az eredménye!!:/ :)
Köszönöm szépen mindenkinek!
Remélem sikerrel járok:)
14. válaszoló.
abban igazad van, hogy most bulizniuk, tanulniuk kéne, de látod, elkövettek egy "hibát", vállalták a felelősséget és lelkiismeretesen, szeretettel nevelik ilyen fiatalan a gyereküket :)
majd buliznak ha a gyerekek nagyok lesznek, még akkor is bőven lesz idejük rá, nem kell kiakadni mindenen. ha azt lett volna a kérdés, hogy 15 évesen megszülje-e vagy elvetesse akkor meg azért puffognál, hogy megölné-e a gyerekét...
bocs az offért, nem bírtam ki... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!