Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Van egy 3 éves kislányom.18...

Vagyok Vivi kérdése:

Van egy 3 éves kislányom.18 éves vagyok. A kislányom nagyon hisztis, bármit mondok neki vagy csak rá szólok egyből síkít, földhöz veri magát. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Igen fiatal vagyok még de rengeteg türelmem van hozzá! El lett kényeztetve, bármit kér meg kapja. Tudom hogy ez rossz, de már nem tudom hogy bírnám meg változtatni!

Bárhol legyünk amit kér meg kell adnom neki mert különben legyünk bárhol el kezd síkítani, és földhöz veri magát...

hogy szoktassam le róla?

2012. jún. 12. 13:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
48%

Szia!

Én is 18vagyok,és az én fiam is ilyen,ő is 3éves.Én is azt szoktam,hogy felajánlok valami kisebbet neki,ha tetszik megkapja,ha nem,igy járt,semmit nem kap.Iszonyat hisztis!!De mostanába már kicsit jobban hallgat rám!!Nekem soha nem volt szivem berakni a szobába,meg is lett az eredménye!!:/ :)

2012. jún. 12. 14:52
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Remélem sikerrel járok!
2012. jún. 12. 20:28
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek!

Remélem sikerrel járok:)

2012. jún. 12. 20:42
 14/17 anonim ***** válasza:
41%
Atya úr isten!!!18 évesen 3 éves gyereket neveltek!!!Nektek még tanulni,bulizni,barátnőkkel lógni kellene,vagy épp érettségizni,nem pedig GYESEN lenni.Hova halad ez a világ.Elszomorító.
2012. jún. 13. 13:37
 15/17 anonim ***** válasza:
68%
Ha az én 3,5 évesem kivágja valamiért nagyon a hisztit, és már nem használ a figyelemelterelés, alternatíva felajánlás,akkor azt szoktam mondani: Tudod mit! Vegyünk egy elefántot. Ezen úgy ledöbben, hogy abbamarad a hiszti. Volt hogy azz mondta inkább kutyát, volt hogy megkérdezte, miért itt az is van? a lényeg, hogy elkezdtünk másról beszélgetni, azt meg elfelejtette miért állt le hisztizni.
2012. jún. 13. 14:51
 16/17 anonim ***** válasza:
64%

14. válaszoló.

abban igazad van, hogy most bulizniuk, tanulniuk kéne, de látod, elkövettek egy "hibát", vállalták a felelősséget és lelkiismeretesen, szeretettel nevelik ilyen fiatalan a gyereküket :)

majd buliznak ha a gyerekek nagyok lesznek, még akkor is bőven lesz idejük rá, nem kell kiakadni mindenen. ha azt lett volna a kérdés, hogy 15 évesen megszülje-e vagy elvetesse akkor meg azért puffognál, hogy megölné-e a gyerekét...

bocs az offért, nem bírtam ki... :)

2012. jún. 13. 21:22
 17/17 anonim ***** válasza:
68%
14.vagyok.Most akkor magasztaljam fel őket hogy milyen ügyesek voltak.Nem tudom akkor miért nem kértek tanácsot amikor 14 évesen megcsinálták a gyereket.Nem tudom a válaszolók közül kinek mekkora a gyereke,de nekem az egyik 18/L és igen-igen el tudom ítélni azokat a tizen éveseket akik nagy hassal tolatnak.A szüleikről meg ne is beszéljek...
2012. jún. 14. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!