Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zita0207 kérdése:
Hogyan mondjam meg egy fiúnak, hogy tetszik nekem?
Figyelt kérdés
Már jó pár hónapja megtetszett nekem egy fiú,de nem tudom,hogy hogyan mondjam meg neki.Segítsetek,légyszi!!!:)2013. febr. 3. 17:09
2/18 A kérdező kommentje:
Jó,de úgy nem állíthatok oda és azt mondom neki,hogy tetszel!
2013. febr. 3. 17:11
4/18 anonim válasza:
Szia. Lenne kedved elmenni velem sétálni/moziba/bulizni/kávézni?
5/18 anonim válasza:
kezdj el dumálni vele facen... egyre többet, hogy a srác lássa hogy akarsz valamit... kérdezd meg hogy mi jót csinált aznap? meg hogy milyen a suli/munka?... ilyenek
6/18 anonim válasza:
Te tetszel neki? Honnan ismered? Szoktatok találkozni vagy valami? Milyen a viszonyotok? Am szerintem előbb ki kellene derítened, hogy te bejössz e neki, mint csaj.
7/18 anonim válasza:
Ne facebookon. Az olyan nyomi. És gyerekes.
8/18 A kérdező kommentje:
Na és amikor például félrehívom,beszélgetni szeretnék vele akkor miről beszélgessek?:/
2013. febr. 3. 17:14
9/18 anonim válasza:
Nézd, látod ott azt a két madarat? Szálljunk el mi is együtt :D
F25
10/18 A kérdező kommentje:
Hát ez a fiú viszonozza érzéseit plusz nagyon szerelmes belém.Csak egy gond van,hogy nem tudom miről beszélgessek.:/
Tudna valaki segíteni?
2013. febr. 3. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!