Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zita0207 kérdése:
Hogyan mondjam meg egy fiúnak, hogy tetszik nekem?
Figyelt kérdés
Már jó pár hónapja megtetszett nekem egy fiú,de nem tudom,hogy hogyan mondjam meg neki.Segítsetek,légyszi!!!:)2013. febr. 3. 17:09
11/18 anonim válasza:
#7... már bocs de gondolom a kérdező nem 20x éves.... szóval gyereknek a fészbúk teljesen jó:) hidd el
12/18 anonim válasza:
Lehet beszélgetni bármiről: kedvenc kaják, italok, filmek, zenék, játékok, könyvek, hobbik, sztorik...ugyan már :)
13/18 A kérdező kommentje:
Csak nem tudom,hogy ő miről szeretne beszélgetni.
2013. febr. 3. 17:19
14/18 anonim válasza:
Hoppá! Hát ha szerelmes beléd akkor hol itt a probléma? Gondolom szoktatok akkor beszélgetni nem? Vagy honnan tudod, hogy szerelmes beléd? Keresd a társaságát és rá fog ő jönni ha nem hülye, hogy tetszik neked. Nem kell agyonbonyolítani és ráparázni.. miről beszélgessetek? hát majd jön magától.
15/18 A kérdező kommentje:
Mondta nekem,hogy szeret.
2013. febr. 3. 17:21
16/18 A kérdező kommentje:
És igen,szoktunk beszélgetni,szinte mindennap.:)
2013. febr. 3. 17:23
17/18 anonim válasza:
Jó akkor egyszerű... utalj rá, hogy nyert ügye van nálad. Ennyi és probléma megoldva. Nem tudod miről akar beszélgetni? Nem is kell tudni. Feldobsz egy témát azt'csá. Ilyenkor nincs olyan, hogy miről akar. :D Max olyan, hogy van-e közös érdeklődési körötök. De az majd ezután fog kiderülni gondolom úgyis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!