Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várnak el többet a csajok egy nyugat-magyarországon élő sráctól, mint egy kelet-magyarországitól?
Itt nyugaton elsősorban nem a külső,hanem a pénz,és a kocsi határozza meg azt a srácot,akit egy átlagos csaj kinéz magának,lehet akár 150 kiló is a pasi.
Ennyire jó dolog rajolni,hogy bizonyos csajoknak milyen menő pasija van,és megkap tőle mindent?
Csak maximum a szeretet az,amiből kevesebb jut,mert az ilyen kapcsolat csak érdek.
Szerintem is így van, mondjuk én középen lakom pont, de sok ismerősöm van egyaránt keleten és nyugaton is, így gyakran hallok példákat ilyenekre.
Hogy miért van ez? Szerintem senki sem tudja (:
Nem tudom, hogy lány, vagy fiú vagy.
Ha lány örülj, hogy te nem ilyen vagy, ha pedig fiú, akkor örülj ha nem ilyen a barátnőd, vagy a jövendőbeli barátnőd. Az ilyen csajok ugyanis nem azért vannak együtt ezekkel a fickókkal, mert tetszik neki, szereti és őt viszont szeretik, hanem kérkedik vele. Nem őt szereti, hanem a jó kocsiját és a sok pénzét. Ne akarj ilyen barátnőt, mert csak összetöri a szívedet. Talál egy vagyonosabb pasit; téged minden gond nélkül dob, és megszerzi a következő áldozatát.
Nem tudom miért van ez, talán mert már nagylánynak, felnőttnek akar látszódni, és nem veszi észre, hogy ez milyen gyerekes és szemét dolog. Majd rájön, hogy ezzel magát is tönkreteszi.
Szóval szombathelyi vagy? nem baj én is xd
és sztem nem minden csaj ilyen itt....csak jó helyekre kell járni, nem a romkertbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!