Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon csúnya lány vagyok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon csúnya lány vagyok. Hogy törődjek bele, hogy sose lesz senkim?

Figyelt kérdés

2013. márc. 5. 20:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/73 anonim ***** válasza:
Szegény. Én tényleg nem tudom, hogy mit érezhetsz, én tényleg egy gyönyörű lány vagyok, különleges arccal, modellkedem. És most, hogy belegondolok, fogalmam sincs, hogy mit csinálnék, ha csúnya lennék. El sem tudom képzelni. De figyelj. Én megértem, hogy így viselkedsz, hisz nagyon sokat bántottak. Szerintem kezdj diétázni, menj edzeni (nem tudom mit sportolsz, de én ajánlanék valami olyat, amitöl erősödsz ésfogysz is), öltözz csinosan (nem olyanra gondolok, hogy mminiszoknya, stb.. hanem mondjuk csőnaci és valami lányos felső/
2013. márc. 7. 08:25
 72/73 anonim ***** válasza:

Huuu telóval vagyok, és valamit nagyon elrontottam. :D

Szóval lányos felső amit nem a kínaiból veszel, ha gondolod írhatok pár boltot. És sminkeld magad, szerintem tussal. Azzal tudsz vastag és vékony csíkot is a szemhéjadra. A hajad meg legyen ápolt, ha csúnya a szemöldököd, akkor kozmetikus és lányos cipő. Nem feltétlenül magassarkú, azt én konkrétan utálom, nekem egy virágmintás conversem van. És ennyi a külső. Szerintem egyébként a belső a fontosabb, de bízom benne, ha külsőre 'megjavulsz', belsőre is meg fogsz. :) Ha kell még segítség, nyugodtan írj priviben. :)

14/L

2013. márc. 7. 08:36
 73/73 anonim ***** válasza:
Ne fárassz, neked nem a kinézeted a baj, hanem az önbecsülésed. Bízz magadban! Gyönyörű vagy :)
2013. máj. 19. 20:41
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!