Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon csúnya lány vagyok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon csúnya lány vagyok. Hogy törődjek bele, hogy sose lesz senkim?

Figyelt kérdés

2013. márc. 5. 20:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 anonim ***** válasza:
83%
Sablon tanácsok ? Akkor cica hát így: Törődj bele, hogy nem lesz senkid! Mert én kb inkább járnék egy csúnya lánnyal mint egy pufogó sünivel. Így jobb ?
2013. márc. 6. 11:42
 52/73 A kérdező kommentje:
Minden nap sportolok.
2013. márc. 6. 12:16
 53/73 A kérdező kommentje:
Tudom jól, hogy egy nyávogó lány senkinek se kell.De egy csúnya de kedves se.
2013. márc. 6. 12:19
 54/73 anonim ***** válasza:
67%

persze, de te csúnya vagy és nyávogsz. így végképp nem kellesz senkinek.

hogyan törődj bele? egyszerű. fogadd el és ne ezen filózz. lépj túl rajta. ennyi.

így kell csinálni. menni fog?

2013. márc. 6. 13:03
 55/73 anonim ***** válasza:
80%
Leírtam neked, hogy változtass a külsődön, mert nőként meg van rá a lehetőséged. Csináltass jó frizurát, ápold a bőröd, csináltass szép körmöket, öltözz divatosan, nőiesen, leszartad, továbbra is vinnyogsz. Most már én is csak annyit tudok mondani, mint a többiek: akkor fogadd el, hogy egy vinnyogós, negatív, rusnya dög vagy. Törődj bele. Köszöntem.
2013. márc. 6. 13:06
 56/73 anonim ***** válasza:

Figyelj ide es probald betartani amit mondok!

Tudom, hogy sz.r ha csufolnak, tudom mit erzel. Velem oviban se baratkoztak. Szerintem azert mert tul hallgatag voltam stb. Elemiben (1-4-ben) meg rosszabb lett a helyzet. Piszkaltak, nem akartak velem jatszani, csufolkodtak es velem pontosan forditva volt. Te tulreagalod egy jokicsit a dolgokat, jol visszaszolsz, en pedig nem szoltam semmit, visszahuzodtam. 5-ben is mind abba a suliba jartam, de 2 osztaly lett es a fele osztalytarsam mint uj volt. Ekkor meg mindig csufoltak, leneztek. Aztan kicsit megvaltozott a helyzet. Megnyilt a szam, elkezdtem ugy ahogy belekapcsolodni a beszelgetesekbe, kedves voltam masokkal es most( 8-os vagyok) mar nem csufolnak. Reszben kinottek, reszben pedig en javitottam a helyzeten. Ok nem vagyok mindenkivel az osztalyban a legjobb baratno, de ez van.

Szerintem nem vagyok valami szep, sot legtobbszor rondanak erzem magam, de azert probalom a maximumot kiadnni magambol. Pld. probalok vidamnak tunni, izlesesen oltozkodni stb.

Ez csak toled dol el, hogy milyen eletet akarsz magadnak. Ne gondold, hogy en milyen boldog vagyok, mert nem igaz. De pribalok tullepni a szomorusagon. Hiaba irjuk le meg 100-szor neked, hogy miket tegyel a szepseged es a te erdekedben, ha nem hiszed el.

Remelem megfogadod a jo tanacsainkat es elhiszed, hogy lehetsz szebb. A kisugarzas is sokat szamit. Ha gondolod irj uzenetet es ott meg beszelgethetunk. Megprobalok segiteni neked.

2013. márc. 6. 14:04
 57/73 anonim ***** válasza:
100%

nem kulsoleg vagy ocsmany, hanem a belso rothadt kedves kerdezo!

szegeny hugomat tomtek gyogyszerekkel amikor kicsi volt, szemuveges kis pufok gyerek volt. bantottak is neha, de aztan valahogy mivel kedves maradt mindenki megkedvelte, idovel fogyott is valamit, viszont most is husi annyi korul van mint te.

raadasul o is es en is nagyon szorosodunk nagyon cink ez, biztos latjak masok is hiaba szortelenitunk rendszeresen...

mindegy a lenyeg hogy olyan pasijai vannak hogy a bugyid atrepulne a foldgolyon ha meglatnad oket... igen, neha nekem is...

mellekesen magamrol.

en vekony voltam anno, tinikenr kifejezetten vekony 46 kilo 160 centihez.

aztan megbetegedtem... nagyon meghiztam, szorosodtem, pattis voltam.

nem volt onbizalmam nem sngedtem magamhoz senkit kozel, mondjuk nem js bantottam masokat nem szologattam be es az emberek kedveltek is :) jah volt baratom is pedig ugy neztem ki mint egy lufi sztem

aztan dietaval eletmodvaltassal visszafogytam egy normalis sulyra meg mindig eleg eros a szorosodes, a szortelenites nyomat latjak is es megse bantottak erte, volt aki rakerdezett mik azok a pottyok rajta de egyeb nem. jah es olyan pasi dug aki anno testepito volt most olyan normalisan izmos a dragam, iszonyat okos, helyes, kedves!

pedig en meg csak feluton vagyok hogy a regi onmagam legyek...

ennyit szamit hogy igenyes vagyok, hajam, kormok rendben, apolt es tiszta a ruham, boldog vagyok, mosolygok es nem harapom le a masik fejet csak mert nem ugy nezek ki ahogy akarok...

jah es ha mar sikerulne magam raszanni akkor olyan testet epitek magamnak hogy az ilyen puffogo puffancsoknak legyen miert belekotni az emberbe holott nem is tudod a hattertortenetet az embernek...

neked a mentalitasoddal van baj.

iszonyatosan goreny a szemelyiseged es erre nem jogosit fel az hogy jujj dagi vagy... mint mondtam hugom most se vekony en se voltam vekony es megse lettunk szemetek masokkal...

tessek valtozni!

eloszor a hozzaallason

aztan meg ha irigyled a masik szep testet akkor abba is gondolj bels hogy az napi hany orat edzett hogyan es miket evett!

es ha hornonzavarral jossz nekem akkor elso kezbol tudom mondani azzal is tudaz fogyni! sot pont hogy a hizas az ami kihozza a hormonzavart! meg a rossz taplalkozas a nem mozgas!

szoval elegem van a "sorstarsakbol" akik picsognak keresik a gyogyszert de azt meg basznak megtenni hogy letegyek a csokit meg a sutit es normalisan egyenek helyette...

2013. márc. 6. 14:34
 58/73 anonim ***** válasza:
100%

jah tehat hugom eleg vaskos.

viszont gyonyoru haja van.

szep feher mosolya

szolidan sminkel

divatosan oltozkodik - anni turibol ugy fel tudtunk oltozni hogy azt hittek milliomosok vagyunk :)

jo illata van.

igenyes, apolt.

es szeretik a fiuk hiaba hogy husi.

ok mondjuk anyummal neha beszeljuk hogy pont emiatt szarik a sulyara, mert igy is olyan pasijai vannak hogy behalsz, mondjuk neha zavarja hogy nem tud olyan rucikat felvenni amit akar lehet lassan eljonne velem kondizni...

2013. márc. 6. 14:39
 59/73 A kérdező kommentje:
írtam, hogy sportolok, de lényegtelen.így van egész nap zabálok, semmit se teszek annak érdekébe, hogy jobb legyen nekem, csak sírok.hát ha ennyire ismertek..
2013. márc. 6. 14:42
 60/73 anonim ***** válasza:

Mit sportolsz? Mondd meg és segítek rajtad. Amúgy meg előttem 997.325.720,5-ször leírták hogy a szépség relatív.Majd biztos tetszel valakinek. Addig meg sportolj mint az atom, és becsületesen edzz, mert magad csapod be, ha nem csinálod meg a gyakorlataid rendesen (vagy amit sportolsz). Én is elég gyík gyerek voltam, most meg az edzéstől 6 kockám van, széles vállam és izmos vádlim, bicepszem és combom.Úgyhogy sportolj rendesen, és karcsúsíts is magadon, mert 163 vagy mennyi cm-re 70kg sok.(én speciel 180 cm-mel vagyok ennyi. Legyél továbbra is kedves és akkor tetszeni fogsz a fiúknak ;)

Sok szerencsét! ;)

2013. márc. 6. 14:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!