Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon csúnya lány vagyok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon csúnya lány vagyok. Hogy törődjek bele, hogy sose lesz senkim?

Figyelt kérdés

2013. márc. 5. 20:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 A kérdező kommentje:
ja, húha, akkor tényleg ocsmány vagyok
2013. márc. 5. 21:56
 42/73 anonim ***** válasza:
43%

ezeket a sulis gúnyolódós izéket meg kinőttem.. ezek az emberek nem érdemlik meg, hogy évekig rágjam magam rajtuk. Meg már suliban is volt kapcsolatom egész korán.. Így nem igazán izgatott.

Az, hogy te ezen nem tetted túl magad, azt jelenti, hogy belül nálad valami nincs rendben. Az viszont pszichológus dolga.. nem a miénk.

2013. márc. 5. 21:58
 43/73 anonim ***** válasza:
76%
nah hát én is egy rondaság vagyok engem is csúfoltak de ha bánkódsz,sírsz attól nem változik senki. Engem ez az egész már úgy ahogy van nem érdekel helyette barátnőimmel töltöm szinte minden időm és szakadunk mindig valamitől:) keresdd az élet apró örömeit:)
2013. márc. 5. 22:23
 44/73 anonim ***** válasza:
*semmi
2013. márc. 5. 22:24
 45/73 anonim ***** válasza:

Menj el fodrászhoz, aki megtalálja azt a frizurát, ami a legelőnyösebb. A viselkedéseden tényleg változtatnod kéne, mert így esélyt sem adsz magadnak arra, hogy bárki megismerjen.

Hány éves vagy?

2013. márc. 5. 22:36
 46/73 anonim ***** válasza:
72%
Nekem is van egy olyan szintű csúnyaság ismerősöm mint amilyet a 10-es írt. Tényleg annyira csúnya lányt képzelj el, hogy emberenként hőkölt vissza tőle mindenki, amikor meglátta. Alacsony, formátlan, csálé-sárga fogú, gülüszemű, malac orrú, a haja is szar, egyszerűen nem tudsz rajta olyat mutatni, ami szép lenne, még így részleteiben sem. Ennél sose láttam még csúnyább nőt. Ja, és mindemellett még kis gonosz és buta is, ez a legjobb. És még neki is van pasija, aki mára már a vőlegénye lett!!! Amúgy a pasi ráadásul egyáltalán nem csúnya, fényévekkel jobb pasiban mint a csaj nőben:D Úgyhogy ha ez a lány megtalálta az igazit, akkor kizárt, hogy neked ne legyen párod! Ennyire csúnya biztosan nem lehetsz!
2013. márc. 6. 00:39
 47/73 anonim ***** válasza:
100%

Szeretném valamire felhívni a figyelmed és másokét is.

Téged még senki nem látott (vagy nem tud róla), ám ahogy lereagáltad a dolgokat az begerjesztette a népet és már ocsmányoznak a személyiségedet szidják.

Történetesen ehhez nem kell csúnyának lenned.Nem derült ki hány éves vagy, bár ez a csúfolósdi tízen éves kórban divat. Ez kb azt jelenti, hogy a külsőd még változni fog.

Azért volt itt a hozzászólások között egy -két gyöngyszem : "Megérdemled,remélem soha nem találsz senkit!!!!!! "

Meg a többi aranyos. A 32-es hozzászóló egy bűbáj csodálatos személyiség, bele véve a #35,#36 hozzászólást is.

Hősünk egy-két ilyen hozzászólásból bepöccent és már is flegmatikus és stb..

Na kislány.. Ez történik veled élőben is, ehhez nem kell csúnyának lenni. Csak elhinni magadról, hogy csúnya.

Ezzel már is kialakul egyfajta áldozati viselkedés. Amivel te magad generálod, hogy piszkáljanak.

Te magad írod nagyon csúnyának és te magad írod, hogy soha nem lesz senkid. Szerintem te egy tízen éves lány vagy aki ráadásul túlsúlyos.

Én írtam az elején, hogy 5 percenként ír egy csúnya fiú, aztán egy csúnya lány. -Én arra gondoltam, hogy így gondoltok magatokra. Viszont tényleg nem értem, miért nem írtok itt egymásra.

Ha te csúnyának tartod magad, ha te nem szereted magad, akkor hogyan várod el másoktól, hogy szépnek tartsanak vagy szeressenek? Látod, már egy monitor mögül tudtál "ocsmány" lenni mások számára. Kérdezted, ha másként gondolkodsz, megszépülsz ? Igen, határozottan igen, mert csúnyákat gondolsz magadról és ehhez igazodnak a mimikai izmaid, a kisugárzásod a tartásod a járásod és a beszéded és a testbeszéded is. Ha mást gondolsz magadról még az arcod is változni fog az áldozati viselkedésed pedig mindenképpen.

2013. márc. 6. 05:16
 48/73 anonim ***** válasza:
76%
A 47-esnek nagyon igaza van. Tulajdonképpen te most itt eleget tettél a "csúnya" áldozat szerepkörének. Ezen úgy tudsz túllépni, hogy egyszerűen elfogadod, hogy nem vagy világszépe. Akár hiszed, akár nem, ismerek borzasztó ronda csajt olyan erős szexuális kisugárzással, hogy sorban állnak érte a pasik. Pedig nagyon csúnya a feje, és az alakja sem jó, alig van melle..stb. Mégis valahogy még női szemmel is szexi a csaj. (mondjuk ő már átment ribancba, ebben ne utánozd..)
2013. márc. 6. 09:39
 49/73 A kérdező kommentje:
Nem írtam, hogy engem szeretni kell.Nem azt kérdeztem, hogy hogyan lehetne rondaként párom, hanem hogy hogyan lehet ebbe beletörődni.Ezek ilyen sablon tanácsok, ettől az ég világon semmi se fog változni.Legyek kedves.Ok.Gondoljak máshogy magamra.Ok.Fogadjam el magam.Ok.Hozzam ki magamból a maximumot.Ok.De ettől meg fog változni valakinek a genetikája?Ha egyszer ronda külsőt kapott, akkor hiába lesz kedves.Max learanyosozzák és kb ennyi.Emberszámba se veszik a pasik amúgy.Mindegy milyen a kisugárzása.
2013. márc. 6. 11:20
 50/73 anonim ***** válasza:
74%
De b@zmeg! Fogd már fel, hogy a genetikádon nem változtathatsz!!! Amin meg nem tudsz változtatni, abba bele kell törődni, ez ilyen rohadt egyszerű! Amíg ezt nem fogadod el, addig egész életedben egy sötét zsákutcába fogsz belefutni. Önsajnáltatás meg önostorozás helyett a következőket tedd: sportolj! És ne csak heti 1x, 2x, hanem minden nap. Olyan alakod lesz, amilyen csak keveseknek. Nőként az a szerencséd, hogy ha feltuningolod magad külsőleg, még akkor is lehetsz jó megjelenésű, ha amúgy nem volt hozzád kegyes a természet. Csak élni kéne a lehetőséggel és nem puffogni, mert azzal semmivel nem leszel előrébb!
2013. márc. 6. 11:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!