Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon csúnya lány vagyok. Hogy törődjek bele, hogy sose
lesz senkim?
Tényleg nagyon rossz lehet neked. Igazán sajnállak, amiért ocsmány a külsőd..
Helyetted is elismétlem magamnak holnap reggel a tükörben, hogy milyen gyönyörű vagyok. :)
Attól remélem neked is jobb lesz.:)
2013. márc. 5. 21:36
32/73 A kérdező kommentje:
mnekkora egy p*csa vagy, még jó hogy szép vagy ezzel tudod ellensúlyozni
Uramisten, neked nem a csúnyaságod a legnagyobb probléma, hanem egyszerűen a flegmatikus viselkedésed ami gondolom védekezésből alakult ki, ezen próbálj változtatni, légy olyan olyan személyiség aki vonzó egy pasinak, élettel teli. Nem pedig taszító, nem éri meg, tudom a sérüléstől félsz, hogy megbánt valaki, de ezek a falak a jó dolgokat sem fogják beengedni.
2013. márc. 5. 21:38
Furi egyébként, mert a környezetem szerint nem vagyok pi*csa.. sőt... elég kedves is vagyok mindenkivel.. nincs is mit ellensúlyoznom.
Te viszont ellensúlyozhatnád az ocsmányságod azzal, hogy legalább belülről valamit kezdesz magaddal.
2013. márc. 5. 21:41
Mondd csak, azért fürdeni fürdesz? Vagy azzal is úgy vagy, hogy minek, ha úgysem kellesz senkinek?
2013. márc. 5. 21:43
36/73 A kérdező kommentje:
érdekes te bántasz engem, provokálsz, minden rosszat kívánsz nekem és amiért én ugyanígy reagálok, én vagyok leszólva.
igen kedves vagyok, vidám stb stb, de akkoris csúnya maradok és nem lesz sose senkim.szóval semmit nem érek el a belsőm hangsúlyozásával.
Érdekes... én sosem tettem ki semmit az ablakba, ha érted, hogy hogy értem.. és pusztán a kisugárzásommal, a belsőmmel vonzottam be mindig a párkapcsolataimat, plusz a jó dolgokat.
Az ilyeneket, mint te, pedig messzire elkerültem, mert egyszerűen érdemtelenek.
Mást nem tudtok, mint rinyálni a külsőd miatt.
Tessék, itt egy srác, ő is itt szokott vinnyogni mindig, beszélgessetek:
[link]
2013. márc. 5. 21:48
egyébként, ha nem lenne igazam, nem is provokálna, amit írok.. simán elengednéd a füled mellett.. ezek után senki nem hiszi el neked, hogy tényleg kedves vagy és tele vagy jótulajdonságokkal. Ocsmány vagy kívül és belül is.
2013. márc. 5. 21:49
39/73 A kérdező kommentje:
elhiszem. de ha csúnyának születsz, akkor nem így van.sportolni pedig sportolok rendszeresen mégse kellettem soha, semmibe vettek.Gondolod mindig ilyen voltam? Hát nem! de az hogy mennyi bántást kaptam , csak mert nem vagyok szép, az meg marad az emberbe, Téged bántottak a külsőd miatt? Csúfoltak? évekig? mert engem igen. NEm olyan könnyű ezen túllépni!
Ahham, de aztán tettem érte, hogy ez ne így legyen. Azóta szép vagyok, meg alapból se voltam rossz alapanyag, csak jó frizura kellett.. sminkelni nem sminkelek, csak ritkán, mert így is nehéz elviselni a sok bókot, sminkelős napokon meg aztán tényleg tapadnak az emberek. :-S
2013. márc. 5. 21:54
Kapcsolódó kérdések: