Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van csja de akkor mért csinálj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van csja de akkor mért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
most avgyok elsős igy uj osztálytársaim is vannak:P van egy srác akivel suli első napjátol tökjba lettem, szünetekbne mindig velem lóghülyéskedünk de ő oylanokat csinál h ölelget,csapkodja meg megmarkolja a seggemetXDmeg emelgem és hasonlók..XD de van csaja egy éve ha a csaj megtudná szentem kirépné a hajamatisXD a srácnak bejöhetek?? volt egy balhém amikor valakivel majdnewm összevereekdtem ő meg elémált ( a pasi) és védett amikor a megakartak ütni akkor magához huzott és elvitt onnan aztán ugy mentünk h öleleve szal értitekXD és má párn aztis megkérdezték h ,jártok"?? mindenki azthiszi eddig bárkit kérdeztem nagyon olyan mintha a járánk?? a válasz mindnekitöl igenXD most bejövök neki?? mert csaja van
2009. szept. 12. 19:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát igen...valószínű, h tetszel neki, de nem annyira, hogy ott hagyja érted a bnőjét (egyelőre).
2009. szept. 12. 20:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom. Lány osztálytársal, baráttal, haverral én is hülyéskedek. És ha meg akarnák ütni én is segítenék neki. Ez viszont nem feltétlen jelenti azt, hogy akarok is tőle valamit. A fenék csapkodás/fogdosás fiú ösztön, főleg ha ilyen rohadt feszülős nadrágot veszel fel. Az ölelés egyedül, ami kezd gyanússá tenni a dolgot.

Kérlek ne vedd sértésnek de: ha legközelebb írsz valamit, be egy kis időre a M.wordbe és javítsd ki a hibákat. Hidd el, jobb lesz úgy ;).

Sárky

ui.: ha szeretnél róla még beszélni, nyugodtan mail.

2009. szept. 12. 20:57
 3/6 anonim ***** válasza:

én is ilyen helyzetben vagyok xd

sztem bejössz neki.

2009. szept. 12. 21:16
 4/6 anonim ***** válasza:

Én még így is megtépnélek, pedig nem az én pasimat akarod lenyúlni (:

Elég egyértelmű, hogy bejössz neki. Állítsd választás elé, mert marha nagy gerinctelenség mindkettőtöktől.

2009. szept. 12. 23:57
 5/6 anonim ***** válasza:

a barátnőjét biztos nem fogja otthagyni érted, főleg, hogy már éve megvan neki. de ha még nem feküdt le vele, megkérdezhetnéd, hogy veled lenne-e kedve. ha úgy gondolkodik mint egy ésszerű férfi, akkor meg fog dönteni téged, ha nem akkor meg elég nagy suttyó lehet;

16F

2009. szept. 14. 13:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Eléggé szomorú, hogy a szemedben ilyen egy férfi.

Mert sajnos ki kell ábrándítsalak, az ilyen nem férfi.

Genetikai zsákutca..

2009. szept. 14. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!