Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihasznál a fiú?
15 évesek vagyunk.egy iskolába járunk, régebb óta ismerjük egymást a fiúval. Február 9.-én megcsókolt,előtte 1-2 héttel már fűzött,hogy jöjjünk össze..ez egy pénteki nap volt,körülbelül fél óráig elvoltunk vele,aztán otthagyott szomorú kedvel, megkérdeztem tőle mi a baj, nem mondta. Végre,amikor rávettem magam,hogy megpróbáljuk, otthagyott.semmi indokkal. 28.-ig nem is beszéltünk, nem az a fajta tipus,akivel mindent meglehet beszélni.
aztán elkezdtünk néha-néha beszélni 2-2szót, megbeszéltünk megint egy találkozót vele,megcsókolt megint..azóta 'együtt vagyunk' ..de, nem vállal fel. csak olyan helyre jön velem ahol nincsenek sokan,suliban nem szól hozzám,mint akik rosszba vannak..Mi a baja? nem mondja el.
Fiús lány vagyok igaz, nem egy nagyon nőies..de amikor kettesben vagyunk egyből letámad,alig bír leszállni a mellemről,nyakamról,ajkaimról..egyből vadul..ellenben ha társaságban vagyunk, rám sem néz.
mit tegyek..?
bocsi a nyers fogalmazásért, nemvagyok valami jó passzban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!