Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihasznál a fiú?

Figyelt kérdés

15 évesek vagyunk.egy iskolába járunk, régebb óta ismerjük egymást a fiúval. Február 9.-én megcsókolt,előtte 1-2 héttel már fűzött,hogy jöjjünk össze..ez egy pénteki nap volt,körülbelül fél óráig elvoltunk vele,aztán otthagyott szomorú kedvel, megkérdeztem tőle mi a baj, nem mondta. Végre,amikor rávettem magam,hogy megpróbáljuk, otthagyott.semmi indokkal. 28.-ig nem is beszéltünk, nem az a fajta tipus,akivel mindent meglehet beszélni.

aztán elkezdtünk néha-néha beszélni 2-2szót, megbeszéltünk megint egy találkozót vele,megcsókolt megint..azóta 'együtt vagyunk' ..de, nem vállal fel. csak olyan helyre jön velem ahol nincsenek sokan,suliban nem szól hozzám,mint akik rosszba vannak..Mi a baja? nem mondja el.

Fiús lány vagyok igaz, nem egy nagyon nőies..de amikor kettesben vagyunk egyből letámad,alig bír leszállni a mellemről,nyakamról,ajkaimról..egyből vadul..ellenben ha társaságban vagyunk, rám sem néz.

mit tegyek..?

bocsi a nyers fogalmazásért, nemvagyok valami jó passzban.

2013. márc. 5. 17:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Még nem nőtt fel egy kapcsolatra. Lehet, hogy tetszel neki, de talán cikinek gondolja, hogy 1 van barátnője vagy 2, hogy te vagy a barátnője. Ha tippelnem kellene, akkor a hormonok hajtják csak és kizárólag. Fontos, hogy jól tudj beszélgetni a másikkal, mert különben csak testi vonzalom marad. Ezt látom most is. Még nem tud szembenézni azzal, hogy a barátnője vagy, de fogdosni meg csókolózni már akar.
2013. márc. 5. 17:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Hogy mit tegyél: próbálj meg vele beszélni. Ha nem megy, ne várj nagy szerelmet tőle, mert még nem érti, miről is van szó, nem csak smárolásról és tapizásról, beszélni is kell tudni a másikkal, lazának lenni mellette, megismerni, élvezni a társaságát, nem csak a testét.
2013. márc. 5. 17:53
 3/4 A kérdező kommentje:
igazából ezek a csókok nekem is nagyon jól esnek..nem bírnám elutasítani.előzőleg is amikor megakart csókolni eltoltam.megint megpróbálta, ellöktem erősebben..akkor már én szégyelltem magam,aztán hagytam neki..elkezdte csókolgatni a nyakam..ott meg már hiába,nembírok én sem leállni.
2013. márc. 5. 18:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát, amíg nem akarsz tőle mást... akkor használna ki, ha hazudna, és akaratod ellenére csinálna veled dolgokat/manipulálna bele dolgokba. Amíg egyetértésben vagy vele, addig probléma sincs.
2013. márc. 5. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!