Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen őszintén! A Te párod jóképű?
Nekem minden barátnőm szép volt az én szememben :-)
És még büszke is voltam rájuk, hogy velük vagyok. Valahogy arról kell leszoknod, hogy odafigyelj arra, hogy mit gondolnak mások rólad/róla.
Te nyilván látsz benne olyan dolgokat, amiket a barátaid nem. Csinálhatod azt, hogy a barátaid előtt dicséred azokat a tulajdonságait, amelyek miatt szereted. Ez őszinte is, és ezzel megváltoztathatod a véleményüket róla. Mondjuk lehet, hogy tudod, hogy valamelyik barátnőd barátja bunkó, és ezt a barátnőd is bánja néha. Ha erre elmondod, hogy milyen kedves a barátod, akkor akár még féltékennyé is teheted. De nem ez a cél, csak hogy jó fényt vess rá. Muszáj valahogy megvédened, ha beszólnak. Ha azt mondják, hogy ronda, akkor mondj róla egy olyan tulajdonságot, ami viszont végtelenül értékes, hozzáfűzve, hogy te kicsit a felszín mögé is látsz. A nagy szerelmemről semmit sem tud nekem senki se mondani, amit én ne tudnék volna jobban, olyan szinten szeretem és bízom benne. Egyszerűen lepattannak rólam. Ha ez nem működik, akkor lehet, hogy kevésbé felszínes barátokat kellene találnod. Komolyan.
Nem jóképű, akárhogy is nézzük. Ezzel én is tisztában vagyok.
Azzal is, hogy mókásan festünk, mert én viszont szép vagyok.
Mégis szimpatikusak vagyunk az embereknek, mert ha együtt vagyunk, akkor nem külön-külön tekintenek minket, hanem párként, és szimpatikus pár vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!