Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek az ronda egy pasinál ha profilból nem teljesen egyenes az orra de attól még szép a szeme és az arca vagyis jóképű? Lehet tetszetős is?
Figyelt kérdés
Sokat számít az orr vagy az nem annyira dominál?
Kort is írjatok!
2010. szept. 25. 16:34
1/9 anonim válasza:
engem egyáltalán nem zavarna :)
2/9 anonim válasza:
Aki már az orron fennakad az 1 majom.
Te is magadnak tetszedjél ne másnak.
18/F
3/9 anonim válasza:
Nekem is kicsit görbe az orrom profilból, de mindenki azt mondja, hogy szép vagyok, úgyhogy nem hinném, hogy bárkit is befolyásolna az orrod görbesége, ha az arcod szép.:D 17/L
4/9 anonim válasza:
Tetszedjél, ez jó volt. :D
Engem speciel nem érdekel, hogy milyen orra van a fiúnak. Az legyen a legkevesebb. Mellesleg, lehet, hogy egy fiúnak pont az orra ad karaktert, mert nagy, kicsi, vagy akármi. Simán jó lehet. :)
15
5/9 anonim válasza:
szép a szeme és még helyes is? akkor az orra a legkisebb probléma ;)
7/9 anonim válasza:
nekem az összkép fontos. senki sem tökéletes.
8/9 anonim válasza:
én orr fóbiás vagyokxD
ha görbe akkor nem érdekel,csak ne legyen nagy,mert az sztem szörnyű:o
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!