Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor minek tetted fel ezt a kerdest?
A valo eletben is megfigyelhetted volna, mar, hogy ezt sok pasi szereti, mert ez olyan cuki (bar ilyent egy mar regen nem 16 evesre nem szoktam mondani ;) ) es noies.
Nem hinnem, hogy csak itt lenne ekkora sikered.
nem.a való életbe folyton olyanokat kapok, hogy : "nem kell félni tőlem, nem harapok" vagy olyanokat kérdezgetnek, hogy " félsz tőlem?"
amúgymeg ez rossz tulajdonság.a szégyenlősség.furcsállom , hogy a pasik szerint ez aranyos meg cuki, lehet távolról igen, de barátnőként szerintem hamar feladnák.
Nem szeretem az ugyemegmondtamozast, de nezd meg mivel kezdtem (12:22) :)
Tenyleg nem lehet ugy udvarolni egy lanynak, hogy akarhanyszor talalkoztok azt latod rajta, hogy legszivesebben hazaszaladna, es magara zarna az ajtot.
Akkor elkezdunk azon gondolodni, hogy mit csinalunk rosszul, es ha barmennyire is probaljuk jobban csinalni nem megy, akkor elkonyveljuk, hogy ennek a lanynak nem kellunk.
Baratnokent mar nem problema, addigra mar kiismertetek egymast, de hogy odaig hogy lehetne eljutni veled arrol fogalmam sincs.
Mert azt latja rajtad, hogy felsz tole.
Pedig nem is harap (legalabb is az elejen :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!