Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kell a férfiaknak egy szégyenl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kell a férfiaknak egy szégyenlős lány?

Figyelt kérdés

2013. márc. 5. 12:05
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:
jóval több vagyok
2013. márc. 5. 16:02
 22/45 anonim ***** válasza:

Akkor minek tetted fel ezt a kerdest?

A valo eletben is megfigyelhetted volna, mar, hogy ezt sok pasi szereti, mert ez olyan cuki (bar ilyent egy mar regen nem 16 evesre nem szoktam mondani ;) ) es noies.

Nem hinnem, hogy csak itt lenne ekkora sikered.

2013. márc. 5. 16:27
 23/45 A kérdező kommentje:

nem.a való életbe folyton olyanokat kapok, hogy : "nem kell félni tőlem, nem harapok" vagy olyanokat kérdezgetnek, hogy " félsz tőlem?"

amúgymeg ez rossz tulajdonság.a szégyenlősség.furcsállom , hogy a pasik szerint ez aranyos meg cuki, lehet távolról igen, de barátnőként szerintem hamar feladnák.

2013. márc. 5. 16:53
 24/45 anonim ***** válasza:
Hová valósi vagy?
2013. márc. 5. 18:06
 25/45 anonim ***** válasza:

Nem szeretem az ugyemegmondtamozast, de nezd meg mivel kezdtem (12:22) :)

Tenyleg nem lehet ugy udvarolni egy lanynak, hogy akarhanyszor talalkoztok azt latod rajta, hogy legszivesebben hazaszaladna, es magara zarna az ajtot.

Akkor elkezdunk azon gondolodni, hogy mit csinalunk rosszul, es ha barmennyire is probaljuk jobban csinalni nem megy, akkor elkonyveljuk, hogy ennek a lanynak nem kellunk.

Baratnokent mar nem problema, addigra mar kiismertetek egymast, de hogy odaig hogy lehetne eljutni veled arrol fogalmam sincs.

2013. márc. 5. 18:31
 26/45 A kérdező kommentje:
ezt most nem értem, persze hogy kell pasi.de miért hinné , hogy nem kell?
2013. márc. 5. 18:59
 27/45 anonim ***** válasza:

Mert azt latja rajtad, hogy felsz tole.

Pedig nem is harap (legalabb is az elejen :D)

2013. márc. 5. 19:01
 28/45 anonim ***** válasza:
Hova valósi vagy Aranyom :D
2013. márc. 5. 19:09
 29/45 A kérdező kommentje:
az most nem számít.
2013. márc. 5. 19:38
 30/45 laszlo66 válasza:
fiuk is vanak akik szegyelosek:)
2013. márc. 6. 20:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!