Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A harmincas férfiaknak tetszhe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A harmincas férfiaknak tetszhet, egy 94kg lány?

Figyelt kérdés
2010. okt. 30. 17:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ha LG-pelted, és 49-et akartál írni, akkor persze. :)
2010. okt. 30. 17:42
 2/16 anonim ***** válasza:
húúú hát nem hiszem xd
2010. okt. 30. 17:44
 3/16 anonim ***** válasza:

Ez egy buta kérdés ez nem kortól függ.

Egy 30-as férfi az már öregnek igénytelennek számít neked?

Egy 20 éves srácnak is tetszhet egy molett nő, nem csak egy 30-as éveiben járónak.

Egy 30 as éveiben járó pasi ugyanúgy igényes, jóképű, ízléses mint a többi vagy a fiatalabbak.

Szóval mindegy ez hülye kérdés. Én 28/f vok de nekem nem a molett lányok tetszenek bocsi! Nekem a 94 kg már sok..... De biztos van olyan akinek ez jó.

2010. okt. 30. 17:45
 4/16 anonim ***** válasza:

Egyetértek a 28 évessel. Én 33 vagyok, de nekem sem tetszenek a molettek. 175 cm vagyok, viszonylag alacsony, eddigi barátnőim mind alacsonyabbak voltak nálam, 160-170 cm, ergó 60 felett már nekem súlyos. Bocsi. Sőt ez 20 éves koromban is így volt és 50 éves koromban is így lesz.

A 94 kg nagyon sok.

2010. okt. 30. 17:51
 5/16 anonim ***** válasza:

Lehet h inkább súlyra kellett volna megadnod a férfi paramétereit:D

Ez így kevésbé nagy hülyeség lett volna!

2010. okt. 30. 17:51
 6/16 anonim ***** válasza:

Csak a 28 éveseknek jön be a 94 kiló!

Harminc fölött inkább a 92-93 kg a nyerő. Hajrá!

2010. okt. 30. 17:57
 7/16 anonim ***** válasza:

hány éves vagy?

merre laksz?

2010. okt. 30. 18:01
 8/16 anonim ***** válasza:

Nekem van olyan lány ismerősöm, aki elég duci és mindig helyes pasijai vannak.

És volt már olyan srác , aki azt mondta, hogy sokkal jobban néznék ki, ha híznék 10 kilót, pedig akkor kifejezetten húsos lennék (most viszont kifejezetten vékony vagyok)...

De mondjuk ha valakinek gondja van a súlyával, akkor oké, hogy nehéz, de lehet rajta változtatni, mint ahogy a cigiről is le lehet szokni, meg mittudomén, az emberek elég sok mindenre képesek azért, hogy vonzóbbá váljanak.

26/N

2010. okt. 30. 19:42
 9/16 anonim ***** válasza:
Igenis moletten is lehetsz sokkal-sokkal vonzóbb,mint egy vékony nő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. okt. 30. 21:47
 10/16 anonim ***** válasza:
szeretnem ha nem akadnal fent az ilyen probleman!Inkabb probalj dietazni, mozogni es akkor lefogysz s maris nem teszed fel azt a kerdest h tetszhet?:)
2010. dec. 21. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!