Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A harmincas férfiaknak tetszhet, egy 94kg lány?
Ez egy buta kérdés ez nem kortól függ.
Egy 30-as férfi az már öregnek igénytelennek számít neked?
Egy 20 éves srácnak is tetszhet egy molett nő, nem csak egy 30-as éveiben járónak.
Egy 30 as éveiben járó pasi ugyanúgy igényes, jóképű, ízléses mint a többi vagy a fiatalabbak.
Szóval mindegy ez hülye kérdés. Én 28/f vok de nekem nem a molett lányok tetszenek bocsi! Nekem a 94 kg már sok..... De biztos van olyan akinek ez jó.
Egyetértek a 28 évessel. Én 33 vagyok, de nekem sem tetszenek a molettek. 175 cm vagyok, viszonylag alacsony, eddigi barátnőim mind alacsonyabbak voltak nálam, 160-170 cm, ergó 60 felett már nekem súlyos. Bocsi. Sőt ez 20 éves koromban is így volt és 50 éves koromban is így lesz.
A 94 kg nagyon sok.
Lehet h inkább súlyra kellett volna megadnod a férfi paramétereit:D
Ez így kevésbé nagy hülyeség lett volna!
Csak a 28 éveseknek jön be a 94 kiló!
Harminc fölött inkább a 92-93 kg a nyerő. Hajrá!
Nekem van olyan lány ismerősöm, aki elég duci és mindig helyes pasijai vannak.
És volt már olyan srác , aki azt mondta, hogy sokkal jobban néznék ki, ha híznék 10 kilót, pedig akkor kifejezetten húsos lennék (most viszont kifejezetten vékony vagyok)...
De mondjuk ha valakinek gondja van a súlyával, akkor oké, hogy nehéz, de lehet rajta változtatni, mint ahogy a cigiről is le lehet szokni, meg mittudomén, az emberek elég sok mindenre képesek azért, hogy vonzóbbá váljanak.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!