Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A harmincas férfiaknak tetszhe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A harmincas férfiaknak tetszhet, egy 94kg lány?

Figyelt kérdés
2010. okt. 30. 17:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Igen, a fekete csávóknak. Azok kifejezetten szeretik a nagydarab fehér csajokat.
2010. dec. 21. 20:10
 12/16 anonim ***** válasza:
21:47 ha egy molett no vonzobb mint egy karcsu akkor eskuszom h ezentul nem jarok fittnessterembe!mindeneste pizzeriaba etkezek es csokiban tocsogo kifliket fogok majszolni!Persze vannak csontkollekciok...azok mar ijesztoek!De en ugy gondolom h egy molett no sem vonzo!Elnezest ha valakinek rontottam az onbizalmat!:(
2010. dec. 21. 20:13
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem a kiló a lényeg, lehet, hogy arányosan oszlik el rajtad, és nem mondaná senki, hogy ennyi kg vagy.
2010. dec. 21. 20:29
 14/16 anonim ***** válasza:
más a molett,más a vékony,más a kövér.egy 94 kg-os nő már kövér,mert kétlem hogy 2 méter magas.ha nincs önbizalma fogyjon legalább annyit hogy teltkarcsú legyen ami a pasik nagy részének bejön.vagy fogyjon annyit hogy karcsú legyen,ha úgy érzi magát a legjobban.ha meg jön a rizsa hogy nem tud lefogyni,vagyis nincs akaratereje,fogadja el magát és várja az igazit.lehet hogy évekbe telik míg eljön,lehet hogy már holnap ott lesz...
2010. dec. 21. 20:59
 15/16 anonim ***** válasza:
De emberek, ő nem molett, hanem dagadt, kövér! Ne keverjétek. Esetleg az én barátnőm 160cm és 50 kiló, ő molett, te dagadt vagy.
2010. dec. 21. 21:07
 16/16 anonim ***** válasza:

mivan?160cm/50kg molett?hu baxxus...akkor en is molett vagyok 173cm/59kgval?:)))))nah hamar meg ledobok 5kg:))

Kozbe atterve a kerdeshez...tetszhet akarkinek, de szerintem nem olyan kivanatos az agyba:(en meg igyse vagyok megelegedve magammal, pedig a tukorbe nem is vagyok olyan ronda:))de az ember mindig fejlodni akar:)

2010. dec. 23. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!