Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kell a férfiaknak egy szégyenl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kell a férfiaknak egy szégyenlős lány?

Figyelt kérdés

2013. márc. 5. 12:05
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
42%
Igen, hasonló vagyok, mégis kellene. És nem, nem zavar, hogy noszogatni kell. Az már más kérdés, hogy észre sem venne.
2013. márc. 5. 12:27
 12/45 anonim ***** válasza:
csak az a baj, hogy az ilyen lányokat nem is igen veszik észre, hiába kellene a fiúknak, N
2013. márc. 5. 12:33
 13/45 anonim ***** válasza:
Persze :) aranyosak.
2013. márc. 5. 12:47
 14/45 anonim ***** válasza:
Én ilyen vagyok és kellek a férfiaknak. Mondjuk szerintem minden csaj aki kicsit is csinos talál vevőt magára... Egyébként meg nekem meglehetősen magasak az elvárásaim, csak olyannal várok, akibe szerelmes vagyok... Egyébként meg a saját "típusomtól" férfiben eléggé irtózom. Leginkább a középpontban lévő energikus beszédes pasik jönnek be, akik kiegészítenek és "noszogatnak".
2013. márc. 5. 12:50
 15/45 anonim ***** válasza:
♥♥♥♥♥♥élek♥♥♥♥♥♥halok♥♥♥♥♥♥értük!
2013. márc. 5. 12:52
 16/45 fospuska ***** válasza:
sokkal jobban kedvelem őket,mint aki gátlás nélkül szétcsapja az árut.
2013. márc. 5. 13:05
 17/45 anonim ***** válasza:
én is szégyenlős vagyok, de hasonló fiúval én sem bírnám! inkább egy közvetlen kedvessel, akinek nem teher ha olykor bátorítani kell vagy megnyugtatni..:)
2013. márc. 5. 13:09
 18/45 anonim ***** válasza:

"inkább egy közvetlen kedvessel, akinek nem teher ha olykor bátorítani kell vagy megnyugtatni"

Az a baj, hogy azt hiszitek kapásból, hogy egy hozzátok hasonló srác nem lenne képes erre. Pedig de!

2013. márc. 5. 13:13
 19/45 A kérdező kommentje:

szerintem sem veszik észre.

hasonló típusú fiúval meg ketten együtt voltunk zavarba, nem mondom, hogy mind ilyen, de egyet kifogtam, pár nagyszájú meg iszonyatosan nyomult, amitől meg is ijedtem, eddig nem volt szerencsém.

2013. márc. 5. 13:49
 20/45 anonim ***** válasza:
16 eves lehetsz kb, jol gondolom?
2013. márc. 5. 15:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!