Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a jó ebben neki? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jó ebben neki? Miért csinálja ezt velem?

Figyelt kérdés
a barátomban bíztam,elhitette velem 10 hónapig h szeret.Jól megvoltunk,igaz azért picit bizalmatlan voltam a múlt miatt, de rájöttem h erről ő nem tehet.Most elhatároztam magam h megbízok benne és mástól kellett megtudnom h 1 napja bnője van.Felhívtam és csak röhögött h nyomozzam ki h igaz e,másnak úgyis jobban hiszek.Könyörögtem h ne tegyen tönkre,én tőle akarom a választ hallani,nem érdekel ki mit mond.Röhögött tovább,majd 10 perc elteltével küldött egy smárolós képet a csajról meg róla.Eltelt egy nap,és még 1x ma is elküldte.Nem bírom már,és nincs rá logikus magyarázatom.:\'(
2009. szept. 12. 17:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ilyen szituácio velem is történt már bnöm hallgatott mindeféle pletykára és mindig azokkal cseszegetett pedig 100%-ban alaptalanok voltak, csakhát volt egy harmadik aki nem tudta elviselni hogy velem jár és nem vele igy mindenfélét kitalált. Elég féltékeny tipus volt ugyhogy állandoan duzzogott meg hisztizett ezek miatt. Egy ideig birtam aztán szakitottam vele most örülhet a harmadik...

DE ez ebben a formában már tényleg a taplo parasztság és a gerinctelen féreg határát surolja. Legyen boldok a smárolos képeivel és dugja fel magának telefonostol. Simán megkeresném a mostani nöjét és elmondanám neki hogy még mindig zaklat és azt mondogatja mindig neked hogy téged szeret az a másik csaj meg csak arra kell neki. Utánna jol a szeméberöhögnék, tudo két szék közé effektus, nézném az arcát de biztos nem esne neki jol.

2009. szept. 14. 17:20
 12/17 anonim ***** válasza:

Már mondtam, nem fogok helyetted rákeresni.

images.google.hu

"castration"

keresel valami szaftosat, elküldöd neki mms, mail, akárhogy.

Bármilyen üzenetére ez legyen a válaszod. Az meg teljesen alap hogy a telefont nem letenni, hanem félretenni kell, neki fogyjon csak a pénze ha ennyi van, te meg közben nyugodtan tévézhetsz vagy akármi.

2009. szept. 14. 17:20
 13/17 anonim ***** válasza:

Ha mobra hiv vegyél új mobszámot. esetleg 3 napig kapcsold ki a telcsid. Nekem bevált.

,,egy lány"

2009. szept. 14. 19:54
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Baj hogy még szereted, az érzés amit okoz csak és kizárólag akkor fog elmúlni ha találsz valakit aki érdekesebb mint ez az érzés amit érzel. Jól megszivatott ez nem semmi.

Én ahogy ezt elolvastam komolyan átölelnélek, még egy puszira is futná:D...

Ez az ember egyszerüen szemét és nem szeret téged, túllépett rajtad. Ha még szüleidnél élsz add oda apádnak a telefont két napra:D:D:D:D aztán meglátjuk csinálja-e még. Vagy válts számot.

Jakomo 25F

2009. szept. 14. 19:59
 15/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Fogadd meg a tanácsom!

2 is van.

Az első: hívásátirányítás, lehetőleg a család férfi tagjára :D

Még szólnod sem kell apukádnak, a gyereknek lesz kínos, mert egyszer egy oszt. társam az órán csörgetett, azaz csak rezegtetett, mert mindig csak némitok, tehát az osztályfőnök vette fel :o)

A második: add át apukádnak a telefont, aki elküldi őt a retkes p*csába. Ettől elmegy a kedve majd, ne félj.

Bonus harmadik megoldás:

Minden telefon ismeri a hangrögzités csodáit, keresd meg hogy a főmenűből melyik opció kezeli ezt a dolgot, és vedd fel a gyerek hülyeségét majd küldözgesd el mindenkinek aki majd röhögni fog :)

2009. szept. 14. 20:03
 16/17 A kérdező kommentje:
sosem szól bele a telefonba.Utólag küld smst h ő volt.
2009. szept. 14. 22:16
 17/17 anonim ***** válasza:
Figyi,ez egy akkora r--adék mint az akivel nekem 1 hete vége!Sajna volt hasolo esetem vele.Irj privit,esetleg van msn-ed?hány éves vagy?megbeszélhetjük ezt kettesbe.én nő vagyok és velem is szórakozott egy ro--dék pasas!
2009. szept. 14. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!