Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak itt olyanok, akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyanok, akiknek ebben a pillanatban hiányzik a szerelmük? Távol vannak tőlük? Nekem most hiányzik mert nincs velem

Figyelt kérdés
2010. jan. 22. 18:28
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen én Békés megyében vagyok, ő Pesten, 2 hete nem láttam :( , de holnap délután újra itt lesz mellettem. :)
2010. jan. 22. 18:31
 2/10 anonim ***** válasza:
47%
Ezzel a kérdéssel akár a világot is meg lehetne váltani.
2010. jan. 22. 18:32
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, pár napja nem találkoztunk, most problémái vannak a munkahelyén, későn végez, holnap pedig vendégek mennek hozzájuk.. Vasárnap végre találkozunk (L) Már alig várom.. de addig is telón beszélünk... annyira szeretem :$
2010. jan. 22. 18:36
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen! én ma délután 14:08-kor láttam utoljára és nagyon hiányzik
2010. jan. 22. 18:38
 5/10 Rainmaker ***** válasza:
100%
Igen, barátnőm Londonba ment egy hétre cserediák programmal, és csak kedden jön haza:( Nagyon hiányzik...:(
2010. jan. 22. 18:54
 6/10 anonim válasza:
100%
Egy hete távol van és a telefonon beszélés sem lehetséges... hiányzik.
2010. jan. 22. 19:19
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én csak pár órája láttam utoljára, kb. 40 km-re van tőlem, és holnap újra látom, de úgy érzem, nem bírom ki addig, annyira hiányzik:S
2010. jan. 22. 19:31
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is nagyon hiányzik :(

Utoljára tegnap találkoztunk, együtt voltunk egész délután, de ma már nagyon hiányzik. Msn-en beszélünk, de az nem ugyanaz. Legközelebb jövőhét pénteken látom :'(

Hogy fogom kibírni addig? :( :(

2010. jan. 22. 19:48
 9/10 anonim ***** válasza:

igen, nekem is hiányzik.

Napi 10 percet találkozunk, általában szombaton vagyunk együtt órákat, de most ezt is lemondta, meg ezen a héten a 10 percek sem voltak annyiak. Nem tom mi van, de nagyon hiányzik és jobb szeretném, ha őszintén megmondaná, h ő nem akar engem látni, mert most csak kifogásokat keres.

2010. jan. 22. 20:17
 10/10 anonim válasza:

Nekem is hiányzik a barátom.....január 2-án láttam utoljára...240km-re lakik tőlem...már 5 hónapja vagyunk együtt,de nagyon tud hiányozni....tudom,hogy sokan nem hisznek a távkapcsolatban.....de nekem szerencsére működik...nagyon szeretem,csak ne hiányozna ennyire :(:(

18/L

2010. jan. 24. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!