Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Blazer X kérdése:
Miért nincs annyi tartás a nőkben, hogy elmondják, miért ér véget részükről egy kapcsolat?
Figyelt kérdés
Tudom a kérdésemben durván általánosítok, de ne vegye senki sértésnek akire nem vonatkozik. :)
Nos, az a lényeg, hogy megismerkedtem innen Gyk.-ról egy 16 éves lánnyal és nagyon bejött a személyisége nekem, csak annyi volt a bibi, hogy én Hódmezővásárhelyen lakom, ő meg Tatabányán. Nekem csak valószínűleg a jövő hónapban lett volna pénzem hogy elutazzak hozzá. Próbáltam beszélgetni vele, minél többször, ha más nem legalább egy 10 percre, de úgy látszik ez nem használt. Ma vettem észre, hogy letiltott és még a telefont sem vette fel, hogy legalább elmondja hogy ennyi volt.
Tényleg ennyire nehéz őszintén megmondani, hogy ennyi? Mert megértettem volna, de így..... Meg az se tom, hogy mit, hol hibáztam el. :S
2013. márc. 4. 18:37
11/13 A kérdező kommentje:
De mi már 3 hónapja tartottuk a kapcsolatot, és tervbe volt, hogy jövő hónapban megyek el hozzájuk.
2013. márc. 4. 18:59
12/13 anonim válasza:
Én mondjuk jóval idősebb vagyok mint 16, de eddigi tapasztalataim alapján az őszinteség sem old meg rövid úton semmit. Többször volt már olyan, hogy ki akartam lépni egy kapcsolatból, megmondtam az illetőnek hogy már nem szeretem és nem akarok vele lenni, és utána hetekig tűrtem a zaklatást hogy de ő szeret, de gondoljam meg, de ne hagyjam el, képtelen volt felfogni hogy nem azért hagytam el mert más kell, egyszerűen meguntam vele lenni, és hiába mondtam neki, egyik fülén be a másikon ki. Sok nő van úgy vele, hogy ha inkább csendesen leszarja a pasit akkor az előbb megutálja és békén hagyja, mert ha őszinte, akkor jön a rinya. Nyilván nem azt mondom hogy ez a helyes, mert szemét egy dolog, de tény hogy gyorsabb és egyszerűbb.
13/13 A kérdező kommentje:
Tény hogy gyorsabb és egyszerűbb, de képes lettem volna érte megváltozni, ha legalább leírja, hogy mi volt a problem, vagy ha az se jött volna be akkor megkértem volna rá, vagy én magam tiltottam volna le, de így....
2013. márc. 4. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!