Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs annyi tartás a nőkben, hogy elmondják, miért ér véget részükről egy kapcsolat?
Tudom a kérdésemben durván általánosítok, de ne vegye senki sértésnek akire nem vonatkozik. :)
Nos, az a lényeg, hogy megismerkedtem innen Gyk.-ról egy 16 éves lánnyal és nagyon bejött a személyisége nekem, csak annyi volt a bibi, hogy én Hódmezővásárhelyen lakom, ő meg Tatabányán. Nekem csak valószínűleg a jövő hónapban lett volna pénzem hogy elutazzak hozzá. Próbáltam beszélgetni vele, minél többször, ha más nem legalább egy 10 percre, de úgy látszik ez nem használt. Ma vettem észre, hogy letiltott és még a telefont sem vette fel, hogy legalább elmondja hogy ennyi volt.
Tényleg ennyire nehéz őszintén megmondani, hogy ennyi? Mert megértettem volna, de így..... Meg az se tom, hogy mit, hol hibáztam el. :S
Üdv kérdező!
Ez független attól mennyi idős,velem egy 24 éves csaj sinálta ezt meg.Íme a kérdésem...manapság ez a menő úgy látszik.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!