Facebook csevegés. Mit ajánlotok? HELP PLS
Sziasztok az a gondd ,h bejön egy lány:D vagy is nem biztos ,h bejön csak qurva jó fej;),és szeretném vele ezt a jó baráti kapcsolatot tartani mit tegyek?
Facebookon régen rengeteget beszéltünk naponta 3-4órát simán..
Most is midnen nap irunk a másiknak de micsi?hogyvagy?stb és nincs több téma..sajnos.Mit ajánlotok mire kérdezzek stb stb.előre is köszi.
tehát a kérdés:Mien dolgokrol beszéljünk,stb,mikre kérdézzek?esetleg játékok?(nem aakrom ,h túl feltünő legyen ,h bejön),stb előre is köszi
esetleg említhetnéd neki, hogy : te én dejó filmet láttam tegnap (kitalálsz valami filmet ami tényleg tetszik) és akkor rákérdezel, hogy: neked milyen filmek tetszenek? Ezt bővebben lehet fejtegetni, akár órákon át, hogy melyik filmben milyen jó részek vannak stb stb.
Ugyanezt megcsinálhatod zenével, könyvvel
Hova szokott járni szórakozni, iskolában milyenek a tanárok, tantárgyak, osztálytársak... ilyesmi, ezekről lehet sokat :)
Esetleg milyen autót szeret, szokott-e nézni forma1-et, focit, kézit (lány vagyok és szoktam, szóval ezért írom ezt) ha tudod róla, hogy nem izgatja az ilyen akkor fel se hozd, mert elunja magát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!