Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiu az osztályban aki nagyon tetszik hogy tudnám felkelteni a figyelmét?
:) Amikor a kérdésre klikkeltem azon gondolkodtam, hogyan fogalmazzam értékelhető válasszá azt hogy villants neki cickót, de a kisbetűs rész után inkább mégse.
Szemezz vele! Oké, tudom hogy jelenleg nem veled foglalkozik, de egy osztályba jártok, lehetetlen hogy ne találkozzon a tekintetetek. Ha a szemedben kedvességet és hajlandóságot lát szívesebben fogja majd nézegetni. Mosolyogj sokat.
Beszélgess vele. Nedvesítsd meg néha a nyelveddel az ajkaidat. Terjeszd ki a kommunikációt az érintések szintjére, például érj egy pillanatra a kezéhez miközben helyeselsz valamire amit mond, 'véletlenül' 'csak hogy elférj' simulj hozzá picit mikor elmész mellette. Persze ne vidd túlzásba, fontos hogy spontánnak és véletlennek tűnjön. Játssz a hajaddal, meg ilyenek. Ne kelljen már vadászni tanítanom egy párducot :)
NE öltözz kihívóbban, azzal éppenséggel átlagossá válnál. Legalábbis kívülről ne, de ha a szokásos ruha alatt elkezdesz szexisebb fehérneműt hordani, ő meg megpillant egy-egy 'véletlenül' kivillanó pántot vagy ilyesmit, azzal lefoglalod az agyát aznap estére :P
Ha jól csinálod akkor mire a srác olyan öreg lesz mint én, neki is meggyőződésévé fog válni, hogy a visszafogottnak tűnő lányokban van a legnagyobb tűz. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!