Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem akar valaki lefeküdn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar valaki lefeküdni ilyenkor?

Figyelt kérdés
Legjobb barátnőmmel nem akar lefeküdni a pasija és én nem értem ezt... Előtte sokáig találkozgattak, nem is csókolóztak amíg össze nem jöttek. Péntek este együtt aludtak a srácnál állítólag csókolózáson és simogatáson kívül más nem történt, mert a srác nem lépett semmit.. 24 éves a srác.. félek, hogy velem is ez lesz majd. Ilyenkor a pasi miért nem akar lefeküdni a lánnyal?
2013. márc. 4. 01:12
 1/7 anonim ***** válasza:

mert fáradt vagy nem áll készen ilyenre... nem csak a nöknél létezik bizonytalanság ilyen téren :)

De velem nem lenne ilyen gondod xDDD

2013. márc. 4. 01:15
 2/7 anonim ***** válasza:
mert lehet hogy a bnőd hátán látott egy undorito szemölcsöt amitől lelankad de nem mer szakitani e miatt.
2013. márc. 4. 01:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Biztos akart az, csak a lány még nem akarta. Nincs ebben semmi rossz.
2013. márc. 4. 01:18
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt otthon óvszer;

Kidörzsölte az öv, tiszta vörös, kipattogzott;

Borotválkozás után durván kipattogzott, nem akar leégni;

Nem számított rá, szőrös és cikinek tartja

Ilyen apróságok is lehetnek ám...

2013. márc. 4. 01:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Az én barátom szexuális gondok miatt nem akarta....
2013. márc. 4. 03:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Lehet nen akar nyomulni, nem csak arra megy.. Ennek inkább örülhetnétek, én sem feküdtem le a barátommal csomó ideig, pedig már pár hét után együtt aludtunk, de ő sem nyomult.:)

Nrn kell elsietni.amúgy tényleg az is lehet, hogy begyulladt borotválkozás után, stb...

2013. márc. 4. 06:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Velem ugyanez volt, próbáltam izgatni, úgy éreztem leráz, "menekül", másnap persze rákérdeztem, azt mondta, hogy belőlem azt nézte ki, hogy több idő kell ehhez.megbeszéltük, utána semmi gond nem volt. persze ez lehet egyedi eset. A tanulság, hogy meg kell beszélni. (nálam ez lett volna az utolsó variáció, ami eszembe jut)
2013. márc. 4. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!