Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kiírok egy kérdést azzal kapcsolatban, hogy szeretnék barátot miért kérdezik meg, hogy mit tudok adni a másiknak és mivel kelteném fel az érdeklődést?
nem tudsz annyit akadékoskodni,hogy ne válaszoljak. akkor is megértetem veled,ha a végére agyérgörcsöt kapok. szóval:
azért kérdezik meg,mert amit tettél eddig vagy hajlandó vagy belefeccölni a párkeresésbe,lehet,hogy kevés vagy az ő tapasztalataik szerint valamit nem jól csinálsz. ezért tudni szeretnék,miben különbözöl azoktól a lányoktól,akiknek sikerült párt találni,esetleg meg szeretnének ismerni kicsit,mert ők is egyedül vannak és ha szimpatizálnak veled a leírás alapján, kapsz pár érdeklődő-tapogatózó privit. nna.
"itt meg téged mérnek fel. hogy mi lehet az oka,hogy egyedül vagy. úgy sokkal könnyebb segíteni."
ezt írtam elsőre. ha mögé tettem volna, "hogy azért kérdeznek",akkor megértetted volna?
'hogy mit tudok adni a másiknak és mivel kelteném fel az érdeklődést?
Nincs gond a külsőmmel, de biztos nem tetszem mindenkinek.'ez a 2 dolog teljesen más
Ahogy előttem is írták , azért kérdezik , meg ,hogy felmérjenek miért nincs barátod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!