Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj, vagy rossz, hogy én jobban szeretem a páromat a családomnál?
Elég fura. Mióta ismered?
Szerintem a családot semmi nem írja felül.
"Szerintem a családot semmi nem írja felül"
Hát ha köcsög a család akkor azt könnyen felül lehet írni
4! nem hiszem ez változik
mindenki erre mást fog mondani
az még jó kenne, ha a második helyre kerültem volna, de minden haverja, ismerőse is előbbre került, még a gyerekeinél is
Te szeretheted a párodat jobban a családodnál, de ő is így van, csak remélem N
Jó, de különbség van aközött, hogy amikor szüksége van a szüleidnek rád, akkor ott vagy és segítesz - meg aközött, hogy ha kell ha nem hazajársz hétvégére anyuci szoknyájára, felnőtt fejjel is.
"Addig legyél a családoddal amíg megteheted", ez igaz, de egészséges mértékig és EL KELL SZAKADNI. Ez van, ez a világ rendje, ezen lehet akarni változtatni, de akkor is ez az egészséges és nem az, ha még felnőtt fejjel is sülve-főve a családdal vagy.
Jó, de különbség van aközött, hogy amikor szüksége van a szüleidnek rád, akkor ott vagy és segítesz - meg aközött, hogy ha kell ha nem hazajársz hétvégére anyuci szoknyájára, felnőtt fejjel is.
"Addig legyél a családoddal amíg megteheted", ez igaz, de egészséges mértékig és EL KELL SZAKADNI. Ez van, ez a világ rendje, ezen lehet akarni változtatni, de akkor is ez az egészséges és nem az, ha még felnőtt fejjel is sülve-főve a családdal vagy (mint az én barátom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!