Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen 'rossz fiúk' milyen lányokba lesznek szerelmesek?
De kis romatikus és naiv..
13 elmúltàl már?
Rosszfiuk*
Amugy meg elmultam 13.... -.- ;)
es kerdesre valaszoljatok gyokerek. Kossz.
Nincsenek jó fiúk meg rossz fiúk. A lányok azokat nevezik rossz fiúknak akik nem mutatnak törődést vagy különösebb érzelmeket feléjük (sérti az egót hogy nem tartják őket elég jónak) illetve a vagány srácokat akiknek nagy a pofája és mindig kötekedik.
Mind a kettő lehet igen érzelemgazdag ettől függetlenül de érdemes elgondolkodnod azon ha egy fiú azért "rossz fiú" például mert minden lánnyal kikezd, sorra csalja meg őket és mégis mindig talál magának újat akkor képes vagy e ezzel együtt élni (ha rádun dobva leszel). Számára ugyanis nyitva a bazár és ha bármelyik csokit leemelheted a pultról bármikor akkor nem fogsz egy életen át az epresen nyammogni, végigkóstolod inkább mind.
Ha meg azért rossz fiú mert zűrös, kötekedik, verekszik mindenkivel ott komoly lelki sérülések lehetnek a háttérben. Családi krízis, drogprobléma...stb. Akármi előfordulhat amiért deviáns a környezetével. Jobb tisztában lenni vele mert lehet nem vagányságból veri be a másik fejét hanem például nem tudja visszafojtani a dühkitöréseit.
Ha csak simán vagány srác akkor meg nem tökmindegy? Ha tetszel neki összejöttök ha nem bír téged szétmentek. Kb ugyan olyan mint egy "jófiú" (aki megint csak nem tudom mitől lesz az..)
értem,köszönöm:)
a rossz fiút úgy értettem,hogy sok barátnője volt már..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!