Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzelmi alapokon lévő "szeretői viszony" heti 1-2 szex!?
Figyelt kérdés
Heti 1-2 szex van valamikor csak 1 hét alatt,nem hiszem el,hogy ez neki elég..Nekem nem..Már azon gondolkodtam,hogy megkapja mástól..Hangsúlyozom,nem él együtt a feleségével!
22(L) és 40(F)
2013. febr. 26. 21:53
2/9 anonim válasza:
Tuti megkapja mástól :) Btw, várom h 40 éves legyek, h fugázhassam a naiv huszonéveseket :D
3/9 anonim válasza:
Normàlis esetben azaz ha egy veled egykorú huszonéves barátod lenne valószínûleg nem érné be heti egy kettõ együttléttel...de szerintem egy 40 éves férfinek nincs akkora szexuàlis étvàgya mint egy huszonévesnek....
4/9 anonim válasza:
Ha csinos, jól szituált hölgy vagy és gondolod, akkor kitöltöm a hiányodat ;)
5/9 anonim válasza:
3! Ne haragudj nem jött be és nem igaz amit mondasz, végül is nem baj, majd megtudod. 40 fölött ugyan úgy kell a szex, sőt elég sok minden, nem csak az egyszerű, főleg naponta kell. Egyben igazad van Te egymás után többször bírod sőt, el lehet érni tovább is bírd.
Válasz: attól nem él a feleségével, még dughatnak. Ez amit írsz kevés mennyiségnek. N
6/9 anonim válasza:
Lehet h neki ennyi elég. A párom 33 éves és van h több mint egy hétig hozzám sem ér. Már én is ki vagyok bukva.
7/9 anonim válasza:
Nem mindenkinek egyforma az étvágya...de így nem illetek össze! S nem korfüggő!
8/9 anonim válasza:
Szeretői viszonyhoz ez ölég zsenge. Mi lesz később, amikor már egy "bejáratott" , nem rózsaszínködös kapcsolat lesz belőle?
9/9 anonim válasza:
Régebben több volt?
Miért nem keresel másik pasit akit megszerethetsz?
Hol laksz kérdező?
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!