Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszűnt a kommunikáció a felek között a párkapcsolatokban?
Figyelt kérdés
A kérdések 60%-a olyan dologról szól ebben a témakörben, amire a választ megkaphatnák a párjuktól is a kérdezők, de egyszerűen képtelen rákérdezni vagy megbeszélni a másikkal, legyen az bármilyen apró dolog.
Miért nem lehet mindenféle kertelés nélkül megkérdezni, hogy neki mi nem tetszik, mit hogy csináljon, stb?
Persze tisztelet a kivételnek, vannak még normális kommunikációt folytató emberek is persze :)
2013. márc. 3. 15:38
21/23 anonim válasza:
Szerintem ez csakis azért lehet mert gyerekesek a kapcsolatok és csak a testiség a fontos... Amúgy innnen senki nem fog semmit tanulni, mert mindenki máshogyan szereti :D 17/f
22/23 Ivan Iljics válasza:
Azért sajog egy egész kicsit mert ritkaság errefelé a normális lány.
Ráadásképp neked is rossz kategóriában vagyok, ha jól emlékszem.
23/23 A kérdező kommentje:
Hát, engem a lányok érdekelnek, így biztosan :)
2013. márc. 3. 18:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!