Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megszűnt a kommunikáció a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszűnt a kommunikáció a felek között a párkapcsolatokban?

Figyelt kérdés

A kérdések 60%-a olyan dologról szól ebben a témakörben, amire a választ megkaphatnák a párjuktól is a kérdezők, de egyszerűen képtelen rákérdezni vagy megbeszélni a másikkal, legyen az bármilyen apró dolog.

Miért nem lehet mindenféle kertelés nélkül megkérdezni, hogy neki mi nem tetszik, mit hogy csináljon, stb?

Persze tisztelet a kivételnek, vannak még normális kommunikációt folytató emberek is persze :)

2013. márc. 3. 15:38
1 2 3
 1/23 ájszíjú ***** válasza:
100%
Tul egyszeru lenne az emberek szeretek tulbonyolitani a dolgaikat
2013. márc. 3. 15:41
 2/23 Ivan Iljics ***** válasza:
Az emberek közötti kommunikáció átalakulása van folyamatban. Egyre többet kommunikálunk számítógépen, interneten keresztül.
 3/23 anonim ***** válasza:
Mert úgyis az a válasz, hogy "semmi".
 4/23 A kérdező kommentje:
Ivan, tudtam, hogy jönni fog ilyen válasz is, de itt most ez nem játszik közre. Ha gépen beszélnék meg egymással a felek, az is jobb, minthogy GYIK-en sírnak amiatt, hogy vajon mit akarhat a párjuk azzal, hogy a fehér zoknit együtt mosta a pirossal.
2013. márc. 3. 15:42
 5/23 anonim ***** válasza:
Mert sokan (14-18 év) egy kicsit felszínes, testi kapcsolatban vannak egy olyannal személlyel akivel azért jól kijönnek, de nincs meg az a mély lelki, vagy lelkitársai kapcsolat aminek szerintem egy kapcsolatban alapnak kéne lennie. Ezért nem mernek megkérdezni vagy elmondani tök alap dolgokat, mert nem biztosak abban hogy a másik mégérti vagy elfogadja őket. Sajnos nem mindenkinek alapértelmezés az, hogy a párommal lelki kapcsolat is legyen :)
2013. márc. 3. 15:45
 6/23 anonim ***** válasza:
amúgy ja... a "kedvenc" jelengésem, hogy dugnak, csak épp ha a másik mond valamit, azt nem értik meg:D
2013. márc. 3. 15:55
 7/23 Hole Hunter ***** válasza:
Ahol megszűnik a kommunikáció, ott elég hamar szűnik meg a kapcsolat is...jellemzően.
2013. márc. 3. 15:57
 8/23 Ivan Iljics ***** válasza:
Szerintem ez akkor is társadalmi jelenség. Úgy értem, a személyes kommunikáció lassú csökkenésével az emberek elszoktak a konfliktusoktól és nem képesek problémakezelésre. A számítógép kényelme hogy konfliktusmentesebbé teszi a kommunikációt mert a leírt szavakat sokféleképpen lehet interpretálni. Ellenben ha problémát kellene kezelni, az mindenképpen konfliktushelyzet, amitől el vannak szokva és inkább stresszmentesen próbálják megoldani: siránkoznak GYK-n.
2013. márc. 3. 15:59
 9/23 A kérdező kommentje:

Pocok: Na ezt tartom én is szomorúnak. Én úgy vagyok ezzel, hogy nálam ha a lelki kapcsolat nincs meg, akkor nem is kezdek bele az egészbe. Oké, hogy lehetnének testi dolgok még úgy is, hogy nem teljesen passzolok a partnerhez, de nekem erre nincs szükségem. Ha nincs meg a mélysége a kapcsolatnak, akkor számomra nem sokat ér.

Ivan: Igazad van, ilyen szinten nem gondoltam át :)

2013. márc. 3. 16:07
 10/23 anonim ***** válasza:
Valaki egyetért velem ?! :O Nem sok ilyet tapasztalok, sokszor leoltanak hogy férfi létemre miért nem a szex lebeg a szemem előtt, meg miért kell nekem egy párkapcsolathoz lelkitársi viszony o.O Nem baj, az idő minket igazol, mikor ők már a 6. partnerükkel vannak, mi meg vártuk arra az egyre akivel mindkettő (testi-lelki) dolog stimmel :D
2013. márc. 3. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!