Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megszűnt a kommunikáció a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszűnt a kommunikáció a felek között a párkapcsolatokban?

Figyelt kérdés

A kérdések 60%-a olyan dologról szól ebben a témakörben, amire a választ megkaphatnák a párjuktól is a kérdezők, de egyszerűen képtelen rákérdezni vagy megbeszélni a másikkal, legyen az bármilyen apró dolog.

Miért nem lehet mindenféle kertelés nélkül megkérdezni, hogy neki mi nem tetszik, mit hogy csináljon, stb?

Persze tisztelet a kivételnek, vannak még normális kommunikációt folytató emberek is persze :)

2013. márc. 3. 15:38
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Na látod, ez a jó hozzáállás :)

Az meg szerintem ne aggasszon, ha mások lenézik ezt. Manapság nem divat az ésszerű gondolkodás. Belemennek mindenféle reménytelen, jövő nélküli kapcsolatba csak a szex miatt... szomorú.

2013. márc. 3. 16:12
 12/23 anonim ***** válasza:
Az csak egy dolog, hogy a szex az első nekik. De nem értem azokat akik összejönnek úgy, hogy többet éreznek barátságnál de szerelem az még nincs. Ennek mi értelme van?... Szerintem a párkapcsolatnak a legmélyebb kapcsolatnak kéne lennie, dobálózhatnak itt a családi kapcsolatokról, de az egy adott dolog, azt nem mi választjuk meg ki legyen az anyánk vagy a tesónk. Viszont egy barátot vagy egy párt mi döntjük el, hogy ki legyen és szomorú látnom, hogy ennyire ledegradálódikk a szerelem fogalma, olyan szinte, hogy szexelünk és mellé jól kijövünk...
2013. márc. 3. 16:17
 13/23 A kérdező kommentje:

Kapcsolatfüggőség, gondolom. Az a lényeg, hogy legyen és ha már van, akkor olyannal, akivel legalább kijönnek.

Mondjuk én ezeket se tudom úgy elképzelni, hogy hosszútávúak lennének. Az még hagyján, hogy kijönnek, de nincs mi igazán összetartson egy ilyen "kapcsolatot", ha a szerelem nincs meg.

2013. márc. 3. 16:23
 14/23 anonim ***** válasza:
Jah, örülnek hogy van kivel dugni... Haverom is összejött egy csajjal akit buliban ismert meg. Első kapcsolata ez, de 2 hét után ők kijelentették hogy együtt vannak, mikor előtte találkoztak olyan 3x-4x. Én nem hiszem azt, hogy ennyi alkalom után jönne a nagy szerelem meg minden ami kell. Akkor lehetséges, hogy elsőre van valami ha nagy lelkitársak, mert velem is volt olyan, hogy 4 nap alatt már mindent megtudtunk beszélni, és éreztem azt a harmóniát, érted... Azóta annak vége, miattam (is), kitalálható, hogy miért :( :) De szerintem valami ilyesmit kéne érezni minden alakuló kapcsolat elején, és akkor összejönni, ha már van szerelem mellé. Én is egy újabb ilyenre várok, és hiába nem jön össze semmi, nem fogok csak azért összejönni egy olyan lánnyal akivel jól kijövök, hogy végre legyen valami.
2013. márc. 3. 16:29
 15/23 A kérdező kommentje:
Akkor hasonlóan gondolkodunk :) Én is erre várok (keresek is ha tudok), csak ezekkel az a baj, hogy nehéz megtalálni. Legalábbis szerintem.
2013. márc. 3. 16:32
 16/23 anonim ***** válasza:
Igazi lelkitárs csak 1 van... Én ezt már elb*sztam, de remélem létezik több is, nem muszáj olyan nagynak lennie mint volt, csak értsen meg és fogadjon el minden f*szságom ,mert van egy furcsa gondolkodásmódom, anyám is kiakad sokszor rajta. :D
2013. márc. 3. 16:35
 17/23 Ivan Iljics ***** válasza:
Te kedves kérdező, olyan normális vagy hogy majdhogynem belesajdul a szívem.
2013. márc. 3. 16:36
 18/23 anonim ***** válasza:

Jah, és pont itt ismertem meg gyk-n, nézd meg milyen nagy véletlennek köszönhetően ismertem meg, és milyen gyökér válaszomra írt nekem privit...: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

Te se add föl, ilyenkor jön mikor nem is számítasz rá:)

2013. márc. 3. 16:37
 19/23 A kérdező kommentje:

Ivan: Miért sajdul bele a szíved? :D

Pocok: Nem adom fel, sőt, próbálom mindig lesni az alkalmakat, mikor esélyem lehet ismerkedni. Sajnos nem túl egyszerű, de megpróbálok megtenni érte mindent, amit tudok. Már nagyon hiányzik, hogy tényleg megtaláljam azt a "lelkitársat" :)

2013. márc. 3. 16:39
 20/23 anonim ***** válasza:
Olyan kapcsolatok, amiknek csak a szex az alapja az mind ide fog jutni idővel.
2013. márc. 3. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!