Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszűnt a kommunikáció a felek között a párkapcsolatokban?
A kérdések 60%-a olyan dologról szól ebben a témakörben, amire a választ megkaphatnák a párjuktól is a kérdezők, de egyszerűen képtelen rákérdezni vagy megbeszélni a másikkal, legyen az bármilyen apró dolog.
Miért nem lehet mindenféle kertelés nélkül megkérdezni, hogy neki mi nem tetszik, mit hogy csináljon, stb?
Persze tisztelet a kivételnek, vannak még normális kommunikációt folytató emberek is persze :)
Na látod, ez a jó hozzáállás :)
Az meg szerintem ne aggasszon, ha mások lenézik ezt. Manapság nem divat az ésszerű gondolkodás. Belemennek mindenféle reménytelen, jövő nélküli kapcsolatba csak a szex miatt... szomorú.
Kapcsolatfüggőség, gondolom. Az a lényeg, hogy legyen és ha már van, akkor olyannal, akivel legalább kijönnek.
Mondjuk én ezeket se tudom úgy elképzelni, hogy hosszútávúak lennének. Az még hagyján, hogy kijönnek, de nincs mi igazán összetartson egy ilyen "kapcsolatot", ha a szerelem nincs meg.
Jah, és pont itt ismertem meg gyk-n, nézd meg milyen nagy véletlennek köszönhetően ismertem meg, és milyen gyökér válaszomra írt nekem privit...: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Te se add föl, ilyenkor jön mikor nem is számítasz rá:)
Ivan: Miért sajdul bele a szíved? :D
Pocok: Nem adom fel, sőt, próbálom mindig lesni az alkalmakat, mikor esélyem lehet ismerkedni. Sajnos nem túl egyszerű, de megpróbálok megtenni érte mindent, amit tudok. Már nagyon hiányzik, hogy tényleg megtaláljam azt a "lelkitársat" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!