Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit bonyolult, tudtok tanácsot adni?
Hagyni kellene hogy a dolgok menjenek.
Oké, természetes hogy sokat gondolkodik egy ember a kapcsolatán. De. És ha ezeket végiggondolod mire jutsz? Ha mi ezt elolvassuk mire jutunk? Arra, hogy csináljátok és majd meglátjátok. Elvégre jól elvagytok. Meg hát az is alap hogy most ezért mert elmélkedtek a kapcsolaton, nem fogtok szakítani... Szóval szorítsd háttérbe az agyalást, légy boldog, és ha esetleg külön válnak útjaitok, akkor majd vége lesz.
Élj a momentumnak.:) Nemtudhatod mi lesz egy nap múlva.. az érzéseket pedig csak ideig-óráig lehet elnyomni..:)
egyébként nem volt korai a szex ?!
milyen idősek vagytok ?
Az ilyeneket utálom...
"egyébként nem volt korai a szex?!"
Te csak azt szűrted ki a szövegből? Megaztán mi közöd hozzá? -.-"
Én semmi kivetnivalót nem találok benne...
25 vagyok és nő. Sokáig én is úgy voltam a jelenlegi barátommal, hogy "jaj, csak ne szeressek bele, mert nem akarok csalódni", meg "jó, most együtt vagyunk, de ki tudja meddig tart". Nagyon féltem a csalódástól, de aztán ez szép lassan elmúlt. Most több mint éve vagyunk együtt.
Szóval szerintem sodródj csak, ennyi idősen bőven belefér csak tapasztalatnak is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!