Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek hogy mondjam meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy mondjam meg neki, hogy szeretem? (többi lent)

Figyelt kérdés
A lánnyal már régen tudjuk hogy tetszünk egymásnak én most 13 éves vagyok és kb.8 éves korom óta ismerem és szeretem hogy mondjam el neki hogy én többet szeretnék a szemezgetéstől?

2013. febr. 18. 20:32
 1/3 anonim ***** válasza:
95%
hívd el sétálni, vagy kajálni suli után!
2013. febr. 18. 20:38
 2/3 anonim válasza:
Velem is ez volt.Én a helyedben nyíltan megmondanám neki,hogy többet érzek iránta.Mert ha nem teszed,akkor megteszi más,és nagyon bánni fogod.Mit veszíthetsz?Semmit.
2013. febr. 19. 12:19
 3/3 anonim ***** válasza:
csak támogatni tudom az előttem szólót..ha meg sem próbálod elmondani, később azon bánkódsz majd hogy jajj ha megpróbáltam volna..de ha most mikor itt az alkalom megpróbálod nem veszíthetsz.
2013. febr. 19. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!