Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bonyolult, hogy oldjam meg?
Hát nem nagyon lehet mit tenni,mint átvészelni ezt az időszakot.
Igazából két gyerek mellett dolgozni sem nagyon tudnál,ha lenne is hol,sztem a legjobb megoldás az összeköltözés lehetne,de gondolom ahhoz még nem elég stabil a kapcsolatotok.
Szerintem se kérdezz rá te,ha ő felajánlaná,az rendben lenne,de így tényleg kicsit ráutazósnak tűnhetnél.
Mondjuk azért utalhatná rá,gondolom 46 évesen átlátja a dolgokat,lehet ő is csak nem meri még szóba hozni a dolgot.
Neki van saját lakása amúgy?
Van igen, de ott lakik a fia aki 23 éves, még nem is ismerem....érdekes lenne...
célozgatni sem merek, mert elég okos fickó, gyorsan levágná a dolgot, félek rosszul értelmezné h ki akarom használni. Persze, azért félnék is picit az összeköltözéstől....jobb lenne előbb megismerni.Persze, őt még a köztünk lévő korkülönbség is zavarja, hiába mondom neki hogy én így, ennyi idősnek, pont ilyenek szeretem, hogy érett Férfi és nem nyikhaj....több szempontból is bonyolult a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!