Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történt ma velem?

Figyelt kérdés
A helyzet a következő. Volt sok pasim, tapasztalt vagyok a testi szerelem terén - szépen írtam :), szóval tudom miről beszélek. Ma bemutattak nekem egy férfit, aki olyan hihetetlenül vonzott, hogy belebizsergett mindenem. Eddig egy ilyen férfival találkoztam. Ő volt ma a második. Voltam szerelmes, sőt most is az vagyok. Ha meglátom a fiút, akit szeretek remeg a gyomrom, dobog a szívem, össze-vissza beszélek. De mégsem érzem ezt, amit ma. Úgy vonzott, mint a mágnes. Ezt hogy magyarázzátok? nem fogok vele úgysem találkozni - soha többé. Csak gondolkozok magamon, hogy mi kattanhatott ennyire ki bennem.
2009. szept. 11. 23:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha bemutatták hívd el valahova :)
2009. szept. 11. 23:38
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
En is voltam mar igy...bicikliztem a zoldovezetben es a pasi egesz uton bevart, vagy egyszeruen csak ugy igazitotta az egeszet hogy szinte 15kmren egymas mellett jottunk ...nehany lopott pillantas es hatalmas tuz....kegyetlenul vonzodtam hozza es ahhoz a szepen kidolgozott meztelen felsotestehez...hat ilyen az elet...a varos elott megkoszonte az utat es letert egy masik iranyba..de tuti soha nem lesz meg egy ilyen pasi az eletemben...ezek az elet szep pillanatai...mindenesetre szeretem a baratom
2009. szept. 11. 23:42
 3/4 anonim ***** válasza:
95%

Ezt hívják testi vonzalomnak. Jó érzés lehetett :) Bár ilyenkor kicsit mintha fájna,hogyúgysem érhetek hozzá.

A szerelem más tészta,az is isteni érzés és jóval több is,mint a testi vonzalom. De azért az se rossz :))))

2009. szept. 11. 23:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen. Tudom, hogy testi vonzalom volt, abból is a legerősebb fajta. A szerelem szebb, de ez sem rossz érzés. Csak meglepődtem magamon. Mint derült égből a villámcsapás jött az egész...
2009. szept. 12. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!