Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, úgy érzem, hogy a párom nem nagyon foglalkozik velem?
3 hónapja vagyunk együtt, viszonylag friss kapcsolat.
Azt előre leszögezném, hogy egyikünk sem szerelmes. Nem testi kapcsolat (eddig még szex sem volt, csak petting), mert vannak érzelmek, de ezek eléggé gyenge érzelmek.
Kötődünk egymáshoz, vonzódunk egymáshoz, elhitegetjük a másikkal hogy "szerelmes vagyok beléd", holott szerintem (illetve gondolom) ő sem szerelmes.
Azt hiszem ez nem 1 álomkapcsolat. Mindketten gyorsan beleugrottunk (3 hétre a megismekedésünk után már együtt voltunk, 3 héttel azelőtt pedig két vadidegen voltunk...), mivel több éve egyikőnknek sem volt párkapcsolata és már nagyon vágytunk erre. Talán rossz döntés volt, elkapkodtuk mindketten.
Azt érzem, hogy nem törődik velem. És ez nekem fáj. Mert eddig nem volt ilyen kapcsolatom. Érzem, hogy nem szeret eléggé. Nem mutatja ki az érzéseit, csak ritkán, és ha ki is mutatja, nem valami érzelmes. Tudom, hogy néhány pasira még jellemző ez, de ő akkor is fura. Mondjuk, mostanában megnövekedett a "szeretlek" szó használata, mert már beszédtémánk sincs nagyon, csak ennyi (nem 1 beszédes pasi, próbálom beszéltetni, de ebbe én is belefáradok már, hogy mindig csak én írom le milyen volt a napom, ő meg semmit nem ír).
Szóval valamelyik is nap is megbántott. Próbáltam kedveskedni neki hogy elhívom vacsorázni egy szép helyre (ha már ő nem teszi ezt meg, nekem kell ahogy mindig). Eddig mindig bennevolt ezekbe a programokra, most meg elintézett egy "Nem tudom még"-gel, amit nem indokolt meg.
Találkozni mindig vagy nálam vagy nála szoktunk, sosem hív el randizni, mert "nem tudok jó helyeket a városban". Ajándékot sem kapok tőle, konkrétan szinte semmit, szóval a valentin napot most jobb, ha inkább fel sem idézem. A kapcsolatunk elején láttam még rajta, hogy küzd értem, mert kedveskedett virággal, kisebb ajándékokkal, ezzel-azzal. Mostmár ezeket sem kapom meg tőle. És ez fáj, úgy érzem nem törődik velem eléggé, pedig ha máskép lenne, bizonyára belészeretnék...
Próbáltam megbeszélni vele ezt a dolgot, amit elintézett ennyivel: "most egyáltalán nincs időm, ha lenne, jóhogy meglepnének". Nem nagyon akar változtatni. Nyeregben érzi magát, látja rajtam, hogy uralkodhat felettem és ezt ki is használja.
Ráadásul ő egyáltalán nem féltékeny, ha más pasikkal veszem magam körül (nem szándékosan). Konkrétan lesz*rja. Csak annyit akar, hogy ne csaljam meg, vagyis ne legyen testiség egy másik pasival. De az, hogy órákat beszélgetek egy nap 1 másik pasival, jól érezzük magunkat stb, nem is érdekelné. (Talán mert azt érzi, hogy úgyse csalnám meg és a többi nem foglalkoztatja)
Unalmas, lapos kapcsolat ez, de még látok benne reményt.
Szerintetek mit tegyek? Segítene a szüneteltetés?
elég "érdekes" a kapcsolatotok, ha nem vagy szerelmes, meg szerinted ő sem, akkor minek vagytok együtt, arra nem képes, h törődjön, foglalkozzon veled, szeressen, mi lesz később, ha már ennyire rideg a kapcsolatotok?
viszont ha ez nagyjából korrekt, és jó neked, akkor van miért küzdened...
én sem vagyok egy beszédes pasi, de annyira béna sem, h nem tudnám, ha nem is szavakkal, de tettekkel, cselekedetekkel kimutatni, h tényleg fontos számomra az a lány :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!