Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm szakított velem egy hónapja. Mit tegyek, hogy vissza szerezhessem?
Figyelt kérdés
3 éves kapcsolat volt a miénk. Egyedül érezte magát a kapcsolatunkban,és elege lett abból hogy nem tudja mit akarok.Én elmondtam neki,hogy szeretem,de nem hitte el. Tehát nem vesz komolyan. Viszont azóta is érdeklődik,mindenkitől,hogy hogy vagyok,van e valakim,mit csinálok mostanában. Mit tudok tenni,tanácsok kellenének. Ki volt már hasonló helyzetben. És mi a helyes út?2013. márc. 3. 06:46
1/2 anonim válasza:
"Én elmondtam neki,hogy szeretem"
Hiába mondod, ezt bizonyítani kell. Hívd el valamerre és beszéljétek meg a dolgokat. Kérj tőle bocsánatot, és mond azt hogy megváltozol (ha sikerül, akkor ne cseszd el megint)
17f
2/2 fospuska válasza:
csak az előttem szólóval tudok egyetérteni. azt viszont nem értem,hogy ezt saját kútfőből hogy nem lehet kitalálni. félre kell tenni a büszkeséget és elmondani neki, mit érzel. a recept ugyanaz,mint amikor megismerkedtél vele. csak most kínosan ügyelni kell arra, hogy be is tartsd,amit megígérsz. ez lesz a komoly feladat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!