Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakított velem az akivel nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakított velem az akivel nem is jártam. Most akkor mi van?!

Figyelt kérdés

Pár évvel ezelőtt megismerkedtem egy lánnyal akivel nagyon,de nagyon jól kijöttem. A kölcsönös tetszés úszkált közöttünk, de megállapodtunk,hogy ezt a jó viszonyt ne roncsuk el azzal,hogy törvényesen összejövünk,maradjunk nyitott kapcsolatban, csak szex és szórakozás, ezek kívül abban is megállapodtunk,hogy azzal megy bulizni,oda akivel csak akar. Szép is volt minden három éven keresztül,néha láttam rajta,hogy pár dolog nem tetszik neki és kezdi elveszteni a lazaságát mellettem, de nem kerítettem neki nagy feneket. Utolsó pár hónapban viszont már nagyon ideges volt, folyton kérdezgette,ki volt az a lány? Meg hogy szeretem e, és miért csinálom ezt vele? de tiszta ideg volt már. Beszélgetni nem tudtunk,a szexet imádta velem,de engem mintha gyűlölt volna. Soha nem basz.gattam,nem kérdezősködtem,nem hisztiztem vele. És két hete szakított velem,hogy hagyjam békén eleget szenvedett már.És akkor nyugodott le amikor eldöntötte,hogy vége ennek az egésznek.

Most akkor mi van? Szerintetek mit érez a csaj irántam? Miért szakított velem?

2013. febr. 25. 17:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem, már megbocsáss, de te egy idióta vagy :)

Ott volt a csaj aki fülig szerelmes volt beléd, te élvezted, benne háltál néha - no, ő meg megunta, ugyanis szeretett téged. Te meg le se tojtad, néha bele élveztél.

Mi lenne ezek után? Röpködhetsz tovább ahogy jólesik, ez a vonat meg jóó messzire elment. Most akkor az van, hogy ott maradtál egyedül. Jó szórakozást :)

2013. febr. 25. 17:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Az van, ami az ilyen kapcsolatok végén történni szokott. Belédszeretett és komolyabbat akart volna.
2013. febr. 25. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!