Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan létezik, hogy megszólhatnak az utcán, mert a barátnőm kövér?
Egyszer még a kapcsolatunk elején egy plázában,egy csapat fiú,valamit beszólt amikor elmentünk mellettük.
Igaziból nem mondtak semmit,csak valamilyen hangot adtak ki.Nem is tudom,negatív vagy pozitív volt-e.
De utána egész este az volt,hogy megakarta őket keresni,és megverni,egész estét elrontotta az eset,és ideges volt.
Amikor beszóltak,akkor is csak miattam nem ment vissza,mert elrángattam.
Szóval elrontotta az esténket :(
Én ha fiú lennék, simán behúznék neki egyet. Megvédeném a barátnőmet.
Én is kicsit duci vagyok. Duci? Na jó, 10 kg felesleg biztos van rajtam. :D 173 kg, 82 kg.
Szóval a barátomat nem zavarja, hogy husis vagyok, sőt, inkább a "kézzel fogható" lányokat szereti.
Múltkor beszólt egy 12-13 éves srác, a haverjával, hogy: "Hé, husi!" Szabi odament, és elkapta a két kissrác nyakát, és elküldte őket melegebb éghajlatra, és azt mondta, hogyha még egyszer beszólnak a barátnőjének()bucira veri mindkettő fejét. Szegények, kicsit beijedtek. :D
Mondjuk a barátom kissé kigyúrt. Nagyon. :D
Szóval, megvédett. :)
L/21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!