Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm csúnyán megalázott, kapott egy gyenge pofont? Engem rendszeren üt-ver, de most meg rohant a rendőrségre és mindenkinek egy nőverőnek állít be?
Tegnapi házibuliban (nem ivott semmit még!) rászóltam hogy ne engedje a srácokat magához olyan közel, nehogy félreértsék és még nekem kelljen feleslegesen vitába keverednem emiatt. Utána elkezdett ordítani hogy nekem milyen kicsi a f*szom a legkisebb amit valaha látott és soha nem érezte hogy benne vagyok amikor szexeltünk. És hogy bármelyik srácéba beleülne most azonnal hogy végre érezzen egy igazi f*szt magában.
Méreteim: 16/6 szerintem nem nagy, de nem is apró ahogy ő állítja.
Mindig jó volt neki a szex, vagy jól játszotta 3 éven keresztül. Megcsalni soha nem csalt meg (ez biztos a barátnőitől tudnám)
Szóval aztán miután lealázott az összes barátom, havercsaj előtt kapott egy gyenge pofont, amire elkezdett a földön fetrengeni, mintha legalábbis jobb horgot kapott volna. Elrohant a rendőrségre, hogy súlyos testi sértés!
Eddig engem rendszeresen ütött-vert, volt hogy ha nem találta a távirányítót pofon vágott hogy keressem meg. Ha nagyobb problémája volt még meg is taposott. Én eddig soha nem ütöttem vissza, inkább el mentem otthonról.
A városban már úgy terjesztette el a történetet, hogy én agyba-főbe vertem, napszemüvegben jár a városban (pedig még piros se lett) és mindenkinek panaszkodik. Szerencsére tanúk vannak, de a pletyka ellen nincs mit tenni.
Tényleg ekkora bűnt követtem el?
Hát biztos nem szeretett de akkor miért volt velem ennyi ideig?
"Nőt soha nem verünk" ez verés volt? Miben más ha ő ver, az úgy társadalmilag elfogadott? Hogyan állítottam volna le? Kisétálok mint egy papucs ami eddig voltam? Kullogjak el, szinte igazat adva neki mint egy senki? Hagytam volna hogy még utánam kiabáljon miközben a barátnői rajtam röhögnek? Így senki nem mondott egy szót se. Sőt voltak akik azt mondták, csodálják hogy eddig bírtam.
Szórakozni most nem megyek sehova mert rámállított több benga brazil srácot. Azoknak meg mindegy hogy ki mit csinált csak kötekedhessenek.
Bűntudatom van hogy megütöttem, közben meg tudom hogy mást nem tehettem. De szégyellem magam hogy ezt ki tudta belőlem hozni és hogy így bánt velem. Már azt hitte mindent megtehet mert soha nem álltam a sarkamra
ha meghúzgálod a hajánál fogva h gyere kutyuli lábhoz, majd észhez tér!
Úgy kell csinálni h nyoma ne legyen.Pl tenyérrel adott pofon a fejre(nem arcra) csódás nevelő hatású.vagy megtekergeted a kezét egy kicsit oszt kész.
Ha el is megy orvoshoz semmi sem látszódik és elküldik, rendőrségre nem tud menni mert elzavarják.egy állítás egy ellen.
de én megaláznám vmi furmányos módon utoljára még, és kidobnám.
14 es vagyok
a legjobb egyébként ha közös párterápiára mentek, és egy 3 fél előtt átbeszélitek ezt, a szakember majd segít.
Ez félelmetes...
Ne állj vele szóba... Soha többet. Mással is elfogja játszani ezt és akkor igazán szánalmas lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!