Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány választás elé állít egy fiút?
Válaszon a foci vagy én ? és a válasza az, hogy nem tud választani melyik dolog a fontosabb ? a lány vagy a foci ??
és ha kötelezné a lány bukná el??
azért ez már szánalmas...könyörgöm hány éves? 10? 12? úr isten..szánalmas...
Én lány vagyok de ha egy ilyet egy pasi mondana akkor simán a foci..
szerintem ez szemétség...a páromnak is van hobbija a horgászás...és kib*szottul utálom a horgászatot, viszont a páromat imádom...SOHA nem mondtam Neki hogy döntsön hogy én vagy a hobbi...Ő tudja hogy nem szeretem és inkább tolerál...nem viszi túlzásba a pecát, és velem sok időt tölt.
Nem szabad egy pasira rákényszeríteni magunkat!!!!
N22
Egyáltalán nem mindegy, mert ha a kapcsolat rovására megy a fiú "hobbija", azaz semmi időt nem töltenek együtt, az már beteges, nem egészséges, és ott a másik fél jogosan kéri számon. Egy párkapcsolatban kell, hogy legyen ideje az embernek a másikra, egyéb esetben minek a pár? Csak hogy elmondhassa, hogy van? Általában ahol már ilyen választás elé állítanak valakit, ott már nem szimplán annyiról van szó, hogy hobbi, ott már valószínűleg az van előtérben és el van nyomva a párkapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!