Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Két fiú szerelmes belém, mind kettőt kedvelem nagyon és szerelmes is tudnák beléjük lenni. Egyiket sem akarom megbántani mert szeretem őket. Az egyik egy nap 100 szor elmondja szeretlek, legyen a neve Y. a másik pedig egyszer egy nap legalább. Neki meg legyen a neve x. Egyikkel sem járok.. Csak barátok vagyunk de úgy érzem ez már messze nem barátság ha szerelmes mindkettő belém. Be is vallották. Amúgy ismerik egymást és tudják hogy mit érez a másik de nem barátok sőt nem is kedvelik egymást. Ez is lehet miattam van :S Az x, nagyon messze lakik tőlem y pedig a szomszédos megyében. Még egy durva helyzet :/ az hogy én 2 évvel idősebb vagyok mindkettőnél! 17 évesek. Ami azt illeti nekem eddig idősebb pasijaim voltak xP.. Szóval ez nekem új. Szeretem mindkettőt de nem tudom melyiket jobban, kinek adjak esélyt? Egyiket se akarom megbántani mert a földön nincs ilyen két rendes srác mint ők.

2012. júl. 29. 08:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Sosem voltam jó matekból, úgyhogy akkor sem TUDNÉK segíteni, ha AKARNÉK.
2012. júl. 29. 08:40
 2/2 Maizie válasza:

A kevesebb néha több. Talán X komolyabban is gondolja, hogy szeret.

Nekem most egy kicsit az a benyomásom,(ha nincs igazam, akkor bocsánat) hogy Te csak azért akarsz járni valamelyikőjükkel, mert nem akarod megbántani őket, hiszen beléd vannak zúgva. Ahogy írtad is: " szerelmes is tudnék beléjük lenni". Biztosan akarod ezt? A szerelem nem választás vagy akarat kérdése. Az egyszer csak alattomosan bekúszik az életedbe...

Azért egy 17 éves merőben más mint az idősebb korosztály, persze Te ismered őket és elmondásod szerint végtelenül rendes emberek. Valószínűleg a tenyerükön hordoznának.

Vagy megvárod, míg valamelyik a tettek mezejére lép, magához húz, megcsókol és el sem enged, vagy Te beszélsz velük, vagy pedig a barát-zónában maradsz, és akkor tuti nincs sértődés. Hisz arról nem tehetsz, h ők szerelmesek. :)

2012. aug. 1. 15:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!