Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy lány választás elé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány választás elé állít egy fiút?

Figyelt kérdés

Válaszon a foci vagy én ? és a válasza az, hogy nem tud választani melyik dolog a fontosabb ? a lány vagy a foci ??

és ha kötelezné a lány bukná el??

2012. aug. 23. 14:47
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
nem állitottam választás elé csak jön a suli és a foci miatt nemtudunk nagyon együtt lenni nnemtudom, hogy segithetném ezt???
2012. aug. 23. 15:02
 12/17 anonim ***** válasza:

ma 15:00

ha komolyan szeretné a barátnőjét, akkor dülőre tudnának jutni az egésszel...de ehhez a kérdezőnek is tudnia kell tolerálni, ugyan úgy mint a barátjának...

2012. aug. 23. 15:02
 13/17 A kérdező kommentje:
Persze én elfogadtam és mindig segítettem a fociban és erőt adtam neki de úgy érzem már csak egy szurkoló vagyok a háttérben soha nem hanyagolt el de már sok lett a foci :S
2012. aug. 23. 15:07
 14/17 anonim ***** válasza:
ha szeret nem hanyagolna el ennyire...gondolom még kamasz és még nem tud különbséget tenni hogy mi a fontosabb
2012. aug. 23. 15:08
 15/17 A kérdező kommentje:
elég éretten gondolkodik és eddig minden jó volt mintha valami megváltozott volna :s lehet én lettem türelmetlenebb egyre jobban magamhoz akarom kötni :S
2012. aug. 23. 15:14
 16/17 anonim ***** válasza:
nem szabad megfojtani....
2012. aug. 23. 15:35
 17/17 anonim ***** válasza:
én a focit választanám. nőből van annyi mint csillag az égen...
2012. aug. 23. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!