Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mindig valami lelkinyomo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig valami lelkinyomorék mellett kötök ki?

Figyelt kérdés

De komolyan... Eddig minden pasimról kiderült,hogy jobb lett volna,ha messziről elkerülöm. Természetesen én sem vagyok tökéletes: nagy bennem a megfelelési kényszer,mindig magamban keresem a hibát és nem sok önbizalmam van. Ezeket meg általában ki is használják a pasik. Minden kapcsolatom úgy indul,hogy szép és jó,aztán átvált rémálomba az egész. Sőt,talán már akkor is rémálom,amikor azt magyarázom,hogy minden oké. Egyszerűen nem tisztelnek a pasik,pedig igyekszem jó barátnő lenni és az is vagyok. Volt már,hogy azt mondták,hogy túl jó vagyok,nem érdemelnek meg. Mindig azon vagyok,hogy hogyan tehetném jobbá a kapcsolatomat,de mégse értékeli senki. Nem akarok görcsösen barátot,mert ha nincs,úgyis boldog vagyok,meg teljes ember,csak ha már van,akkor úgy vagyok vele,hogy csak hozzam ki belőle a legtöbbet.

Kezdek kétségbe esni,hogy sose lesz normális kapcsolatom. Unom,hogy csak bántanak és kihasználnak a pasik. A mostani,valószínűleg lassan expasim sokszor megütött,nem csalt meg ugyan,de nem volt teljesen korrekt,semmibe vesz... Egy másik volt pasim meg elvárta,hogy Isten ajándékaként gondoljak rá,hogy egyáltalán vele lehetek,elvárta,hogy akkor szexeljek vele,amikor neki volt kedve,vezessem a háztartást egyedül,miközben nappali tagozaton tanultam és dolgoztam. Megint egy másik volt pasim mániákusan szeretett volna megtartani,el akart jegyezni(az összes többi barátnőjével is ezt csinálta),miközben meg folyamatosan csalt és irányítani akart,megmondta,kivel barátkozhatok,hogyan öltözködhetek,hogyan beszéljek. Volt olyan pasim is,aki folyamatosan más lányokhoz hasonlítgatott,hogy érezzem magam egy nagy sz@rdarabnak,mert szerinte mindenki jobb nálam. Pedig nem vagyok csúnya,de még buta se,lehet velem beszélgetni,viccelődni,hülyéskedni. Ezt egy darabig élvezik is,aztán elkezdődik a rémálom és uralkodni akarnak rajtam. Félek,hogy mindig csak ilyeneket fogok bevonzani az életembe,egyenesen rettegek új kapcsolatba kezdeni,azt meg egyenesen el sem tudom képzelni,hogy hogy fogok megint megbízni egy pasiban.

Mit csinálok rosszul? Hol ismerkedjek? Vagy tényleg ez a sorsom,hogy ilyen szemetekkel kerülök össze?

22L

2013. márc. 2. 13:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Azért ijenekel jősz ősze mert nekik van mindig csajuk. Azt hiszik magukröl hogy ő az isten . A csajok me vonződnak az őnbizalomhoz hogy másokat eltud nyomni aztán panaszkodnak hogy csak bunkokal jőnek ősze. Persze ha meg egy félénk kővér srác probálkozik nálad ugyelkultőd ahogy tudod csuklóbol. Mert neked a magbiztos izmos pénzes alfahimek jőnek be ők áltakába ijenek. Ojat még nem halotam hogy valki azért ne tudna csajt találni mert tul nagy köcsög .
2013. márc. 2. 14:20
 12/23 anonim ***** válasza:
92%
meg gondolom azok is bejönnek nekik, akik nem úgy írnak, mint egy intravénásan bedrogozott pucérs*ggű majom.
2013. márc. 2. 14:29
 13/23 A kérdező kommentje:

Hátöcsém,igencsak tévedsz,amikor azt írod,hogy nekem a pénzes-izmos alfahímek tetszenek ÉS képzeld el,csak azért,hogy te boldog legyél,nem fogok olyan pasikkal foglalkozni,akik külsőleg nem jönnek be,mert számomra fontos a vonzalom. És az,hogy valakihez vonzódok,egyáltalán nem azon múlik,hogy izmos vagy gazdag. Ha jól belegondolok,2 pasim,volt akire úgy-ahogy mondani lehet,hogy izmos,a pénzről meg ne is beszéljünk,ugyanis irtózom azoktól,akikkel kapcsolatban úgy érzem,hogy meg akar vásárolni,meg eltartana.

JA,amúgy meg nincsenek annyira nagy elvárásaim,de azért ilyen helyesírással rendelkező alakra,mint te vagy,nemigen tudnék felnézni... Legalább ez az egy előnyöd lenne...

2013. márc. 2. 14:30
 14/23 anonim ***** válasza:

Tudod mit kellene valtoztatnod a szemelyisegeden, ez mar jo kezdes. Hasznald tobbet a fejed, kevesebbet a szived, es gondold vegig, hogy rad milyen hatassal van az, amit a masikert teszel.

Addig is, ha rosszul mennek a dolgok lepj tovabb. Ha egy pasi megut, annak nem csak valoszinuleg kellene az expasidnak lennie, hanem azonnal es visszavonhatatlanul. Allj ki magadert!

Legjobban azzal jarnal, ha olyan baratot talalnal, aki mellett ugy elhetned meg a megfelelesi kenyszeredet, hogy az reszerol pozitiv visszajelzeseket jelentene feled.

2013. márc. 2. 14:35
 15/23 fospuska ***** válasza:
91%
#11-es,mielőtt végképp kerékbe töröd a magyar nyelvet és visszavonhatatlanul meggyőzöl róla,hogy gyakorlatilag múzeumban,formalinban lenne a helyed,kérlek hagyd azt a billentyűzetet. egyáltalán nem ismered ki magad rajta. egy ilyenhez képest mint te, még egy kigyúrt,izomagyú bukó is kellemes opciónak tűnik.
2013. márc. 2. 14:38
 16/23 anonim ***** válasza:

Görcsös vagy, ennyi.

Éld az életed, legyél boldog, mosolyogj, csinálj magadnak programokat, töltsd meg élettel a saját életed és maradj nyitott. Idővel becsöppen valaki, aki felforgat mindent, de ne akarj neki megfelelni, vagy rendeld alá neki magad.

Maradj mindig független és tudj egyedül is boldogulni bármikor. Akkor kihasználni sem tudnak, de az életed is teljesen tudod élni :)

2013. márc. 2. 15:02
 17/23 A kérdező kommentje:

Igen,pontosan ez a bajom,hogy inkább a szívemre hallgatok és nem az eszemre,meg nagyon önelemző vagyok,úgyhogy tudom mik a hibáim,de valahogy mindig csak utólag vagyok okos. Az érzelmek elnyomják az észérveket,utálom ezt magamban.

Kiállnék én magamért,de valamiért nem tudok... Ha nincs pasim,tök magabiztos,meg határozott vagyok,aztán ha találok valakit,akibe beleszeretek,akkor ez az egész odalesz,bizonytalan és félelemmel teli leszek. Nem értem... Tényleg flúgos vagyok:D:P

2013. márc. 2. 15:08
 18/23 anonim ***** válasza:

Ez nem flúgosság, az emberek 99%-a ilyen, hogy a kapcsolatban a saját kiegészítését, a másik felét keresi. Pedig előbb önmagát kéne megtalálni, önmagával tisztában lenni, szeretni. Azt mondod, ha nincs kapcsolatot, akkor minden ok... na EZT az éned kellene képviselni egy kapcsolatban, és a magad teljességében szerepelni, különben függőség alakul ki, nem pedig kölcsönösség.

Legyél tisztában önmagaddal, az értékeiddel, és azt képviseld hitelesen és határozottan, ne akarj megfelelni mások elvárásainak.

Ha nagyon komoly a gond, akkor akár szakember segítségét is érdemes igénybe venni (ez tapasztalat), mert ezeket a "megfelelési kényszereket" kisgyerekkorból hozzuk, nem nagyon tudunk rajta felülemelkedni, hiszen nem is ismerjük az okát általában, csak visszük önkéntelenül a kapcsolatainkba. Ne hidd, hogy ezzel egyedül vagy, az emberek többsége elköveti ugyanezeket a hibákat. Neked viszont megvan az a hatalmas előnyöd, hogy felismerted és változtatni akarsz rajta.

(Hetes voltam.)

2013. márc. 2. 17:59
 19/23 anonim ***** válasza:
A mostanit kiraktad mar? Az lenne az elso lepes.
2013. márc. 2. 18:30
 20/23 A kérdező kommentje:

Nagyon gondolkozok egy pszichológuson,mert ez lassan önpusztítás,hogy olyanokat is elviselek,amit egy ember sem érdemel meg(lelki terror,fizikai bántalmazás).

Kiraknám én a mostani pasit,csak bonyolult... Mondjuk lehet,hogy ez már nem probléma,mert tegnap összevesztünk és azóta nem is beszéltünk,én hívni nem fogom,azt gyanítom,hogy ő sem fog,de ez egyszer nem én fogok engedni,az tuti. Már beleuntam,hogy én mászkálok utána és esedezek a bocsánatáért.

2013. márc. 2. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!