Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kérdez soha semmit? : )
Nem ebbe a kategóriába való a kérdés, de most jó itt :D
Nem vagyok szerelmes abba a fiúba, csak nagyon kedvelem. Fb-on beszélünk. De miért van az, hogy semmit sem kérdez, és ezért olyan, mintha nem is akarna dumcsizni. De sokat ír, meg már mondta, hogy kedves vagyok és szívesen beszélget velem :) Akkor mi a gond?
(L/26)
Te miert beszelgetsz vele?
Ot annyira nem erdekled, ha beszel magarol, de rolad nem kerdez, akkor az egoizmus, ha magarol sem beszel meg rolad sem kerdez, akkor csak elcsevegtek, mint ket unatkozo idegen egy vonatuton.
nem akar tolakodó lenne, de legszívesebben veled lenne ezt azért gondolom, mert én is ilyen vagyok.... és el is rontom ezzel a kapcsolataimat.
találkozz vele, és ha vonzó, akkor nyomulj - először lehet, hogy még tartózkodni fog, mert úgy mint én nem, akarok futó kapcsolatot, hanem egy tökéleteset szeretnék-örökre DE mindig elcseszek valamit
HA tetszik, akkor tehát szerezd meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!