Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Rátok is igaz, hogy mindig "egyforma" lányok tetszenek?
Mi a sz@rt akartam írni? :)
Bocs,de fáradt vagyok,tehát:
Van benne valami,de nincs kizárólagosan így.
Nem vagyok fiú, de azért válaszolok, mert unatkozok.
Nálam van egy bizonyos tekintet, illetve arcszerkezet, ami sokat eldönt. Nem tudom pontosan leírni, de ez jobban vonz, így általában az olyan lányok jönnek be, akik hasonlítanak erre az "ideálra".
lehetőleg még jobban hangsúlyozd ki legközelebb, hogy leszbikus vagy, mert az elején még nem volt teljesen egyértelmű
így sokkal nagyobb valószínűséggel fognak beszólni a homofób felhasználók, és mindenki boldog lesz
különben is, mindenkit annyira érdekel, hogy leszbikus vagy-e vagy nem, hogy jobb is, ha minden kérdésnél leírod
ezzel közel maximálisra növelve annak az esélyét, hogy a seggfájós homofób egyének beléd kössenek
aztán feltétlenül írj ki egy panaszkodó kérdést, hogy miért kötnek mindig beléd a csőlátású, ostoba, vallásos, szőrös hónaljú homofób személyek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!