Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek jogosan szakította...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan szakítottam vele?

Figyelt kérdés

19/L vagyok a barátom vagyis volt barátom 22. Két hete elmentem pár napra Romániába meglátogatni néhány rokont, és a barátom ez idő alatt nem is keresett. Múlthét kedden volt anyám egyik barátnőjének az esküvője és oda hivatalos voltam én is meg barátom is. Elmentünk, jó volt meg minden, aztán estefelé meguntam a táncolgatást és leültem az egyik asztalhoz. Akkor jött oda hozzám egy lány (volt osztálytárs) és arról kezdett nekem félig részegen siránkozni, hogy ő sosem kell senkinek. Aztán elmesélte, hogy hány fiúval volt már egy éjszakás kalandja, és sosem lett több, úgy, ahogy a hétvégén az én barátommal sem (én ugye hétvégén még Romániában voltam). Félrehívtam, és megkérdeztem, hogy mi is történt közte, meg a lány között, erre azt a választ kaptam, hogy nehéz volt neki nő nélkül ez a pár nap, elment egy buliba a haverokkal, csúnyán elrészegedett és a csaj meg rámászott. Közöltem vele, hogy vége, és otthagytam. Két nap után elkezdett hívogatni, a postaládánkat teledobálta bocsánat kérő üzenetekkel, küldött mindenféle ajándékokat, és nem száll le rólam. Tegnap találkoztunk, és akkor is csak mondta és mondta, hogy mennyire sajnálja, és hogy szeret, és tényleg nem tudta, mit csinált, és hogy bánja, több ilyen nem lesz, stb... Aztán a végén azt is mondta, hogy nem jól döntöttem, és hogy ennyiért nem kéne szakítani. Ez a mondat nagyon megragadt nálam.

Nagyon rosszul esett amit csinált, és ez nem olyan dolog, amin könnyen túlteszem magam. Szerintetek is nem kellett volna szakítanom vele? Vagy ennyit ebben a korban el lehet nézni, vagy hogy van ez? Ti mit tennétek?

Bocsi, hogy ennyire hosszú lett, igyekeztem csak a lényeget leírni.

2013. márc. 1. 16:56
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Igen, ezt szó szerint elb*szta..

Hogy szerelmes vagyok-e belé? Természetesen még valamennyire szeretem, de már nem annyira és nem úgy.. Ez inkább csak valamiféle ragaszkodás..

Köszi!:)

2013. márc. 1. 17:15
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
nagyon is jól tetted hogy kivágtad. Miaz hogy nem bír meglenni nő nélkül pár napig? Mi lesz majd ha egyszer a felesége/barátnője szülni fog és pár hétig nem szexelhet? Majd ráfogja erre hogy sajnálom nem bírtam ki? Az ilyen pasit el kell engedni, nem érdemel barátnőt.
2013. márc. 1. 17:26
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Jogosan szakítottál! Ennyiért nem kéne? Tehát normális dolognak tartja? Ennyiért kell szakítani, mert nem egy szerelmes férfi viselkedése. Felejtős, de nagyon!
2013. márc. 1. 17:29
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Aki egyszer megteszi maskor is kepes ra...az nem kifogas hogy reszeg volt...ha szeret akarmilyen allapotban van nem tudja megtenni..szerintem tedd tul magad rajta ennek a kapcsolatnak mar nincs jovoje..en barmennyire szeretem is a baratomat ha ezt megtenne nem adnak neki masodik eselyt.!:)
2013. márc. 1. 17:30
 15/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm!:) Igazatok van, már beláttam, csak ott motoszkált ez bennem, meg vannak olyanok, akik elnézik.. Szóval értitek:)

De tényleg nem működött volna tovább, mert részemről a bizalom így elillant és az nélkül meg nincs kapcsolat..

2013. márc. 1. 17:34
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Akik elnézik, azok a papucsok.

Amúgy pedig

1. minek iszik aki nem bírja

2. ha már ivott, és totál részeg, húzzon haza, aludja ki, otthon az ágyban biztos nem lesz, aki rámásszon.

2013. márc. 1. 17:41
 17/20 A kérdező kommentje:
Valóban nem nagyon bírja, mert amúgy ritkán iszik, nem sűrűn részegedik le, sőt.. De hát haverok ugye, ők beleviszik, ő nagyfiú, iszik és nem tudja mit csinál.. Ez akkor sem kifogás, igazatok van!
2013. márc. 1. 18:25
 18/20 anonim ***** válasza:
Az exed szánalmas. A könyörgés nem jött be, most elkezd szidni. Nehogy visszafogadd.
2013. márc. 1. 20:16
 19/20 A kérdező kommentje:
Naigen.. Könyörög, nyalizik, majd szid.. Azért szarul esett az egész
2013. márc. 1. 20:18
 20/20 fospuska ***** válasza:
pfejjj...! még egy ok,hogy sose engedd vissza.:)
2013. márc. 1. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!